Хороскопи

9
Добави коментар
tipin
tipin

Хороскоп Козирог – Овен Козирогът – педант, обичащ порядъка. Това не е съвсем в плановете на Овен, обичащ импровизациите. На тази основа са възможни разногласия. Ако тези разногласия важат и за секса, тази връзка ще съществува трудно. Безумно влюбения Козирог, е способен да не обръща внимание на екцентризма на партньора. Козирог е винаги стабилен във връзката, поради своята сдържаност.

Хороскоп Козирог – Телец Един добър съюз въз основа на взаимно доверие и постоянство. Разбира се, не със животинска страст, ама нали това не е най-важното. Телец биха искали партньора да е по-искрен и да му се доверевят напълно. Козирог се дразни настойчивоста и упорството на Телец. Ако партньорите свикнат един със друг и си знаят спецификата на своите характери, връзката би продължила дълго.

Хороскоп Козирог – Близнаци Близнаци – пълната противоположност на Козирог. Дом, семейство, грижа за деца – работа на консервативния Козирог, а непоследователноста, непостоянството – все качества на двойнствения Близнаци. Да спасят тази връзка могат само силните чувства, където обидите са забравени и се правят взаимни компромиси.

Хороскоп Козирог – Рак В началото на връзката педантизма на Козирог се нагажда чудесно към домошаря Рак. В интимните отношения се наблюдава рядка привързаност… Но съвсем скоро на Рак му дотяга еднообразието. Това означава, че е дошло време за промяна в отношенията. В противен случай, връзката е обречена.

Хороскоп Козирог – Лъв Козирог прекалено реалистично гледа на живота, и с течение на времето това рзрушава бохемски настроения Лъв. Същетвуват много противоречия в харектерите. Сблъсаците са възможни още от самото начало на връзката. Интимните отношения са свързващия елемент в тази връзка, но само за кратко време.

Хороскоп Козирог – Дева Козирог имат много допирни точки с Дева: неговта практичност и песметливост допадат на Дева. Интимните отношения са хармонични, само ако Дева приеме лидерските позиции на партньора. Но Дева не може да бъде доминирана дълго време, нейното търпение си има граници. В тази връзка е по-добро разбирателството в бита, отколкото в интимния живот.

Хороскоп Козирог – Везни Козирог може силно да е привлечен от Везни. Покорява го уравновесеността и спокойствието на Везни. Но с времето се проявяват и няой различия. Например навика на Везни рядко да завърщват нещата до техния логичен край или Козирог на свой ред започва да дразни със своята взискателност и подчертана категоричност. От астрологична гледна точка връзката не е от най-успешната

Хороскоп Козирог – Скорпион Чудесна переспектива за връзката. Над 90% възможност за разбирателство. Чувството за собственост на Скорпион се харесва на Козирог, дава му надежда за постоянство. Педантизма на Козирог е симпатичен на Скорпион. Интимният живот е разнообразен и интересен. Във всекидневието двойката е способна на разбирателство. Възможна е продължителна връзка, рано или късно преминаваща в брак.

Хороскоп Козирог – Стрелец Стрелец е прекалено праволинеен и горещ за разумния Козирог. Всички опити за укротяване на Стрелец се превръщат в непрестанни обвинения по негов адрес. Стрелец се дразни от спестителния Козирог, неговата бурна и широка натура иска живот на мига, без да мисли дали ще остане нещо за утре. Любовта може да свързва тази двойка за известно време, но прекалено многото битови противоречия подкопават връзката изоснови.

Хороскоп Козирог – Козирог Двата Козирога ги свързват много общи неща, обстоятелствени, делови, обичащи реда. В емоционален план – пълна идилия и разбиране. Но интимните отношения са лишени от фантазия, въпреки че го има доброто желание от двете страни. Любовта в тази връзка е възможна, но бракът ще е твърде скучен.

Хороскоп Козирог – Водолей Козирог и Водолей – характери на противоречието. Козирог – чист във чувствата си, обичащ дома, и не много старомоден. Водолей обожава иновациите и неговия поглед е устремен в бъдещето. Сексът може да стане сързващото звено за тази двойка, но това е само на първо време. Водолей не би издържал дълго – еднообразието му смъква тонуса. Ако Водолей е мъжът в двойката – връзката е обречена, ако е жена – има шанс, но само ако мъжът Козирог не стане прекалено ревнив.

Хороскоп Козирог – Риби Чувствителните Риби са способни да изгладят острите ръбове в тази връзка. В секса Козирог диктуват своите условия, а гъвкавите риби ще ги следват навсякъде. Ако това устройва двойката, връзката ще продължи да се развива достатъчно дълго, ако не – взаимоотношенията скоро ще се разпаднат. Риби често се самозалъгват в желанието за действие, Козирог с времето ще загубват доверието в тях.