GRAND™ – недвижими имоти, апартаменти във Варна

12
Добави коментар
filmche.net
filmche.net

© 2006-2014 GRAND™

Уебсайтът www.grand.bg е собственост на търговското дружество „Гранд 2006“ ООД – ЕИК:148056860 извършващо дейност от 1 Ноември 2006 година.

Дружеството действа като посредник на пазара на недвижими имоти под наименованието GRAND – регистрирано като търговска марка в Патентно ведомство на Република България под номер 66643.

Ние Ви предлагаме актуална и подробна информация относно оферти за продажба във всички райони на Варна и Областта. Ние предлагаме за продажба всички възможни типове апартаменти Варна – едностайни, двустайни, тристайни, мезонети, ново строителство, обзаведени, луксозни, с морска панорама.

Подробна информация относно процесите на покупка и продажба на недвижимо имущество. Като купувач, Вие можете да закупите желания от Вас имот – апартамент, къща, парцел, офис, магазин.

На продавачите-собственици ние можем да осигурим купувач, чрез системата за маркетинг и услуги на GRAND. Ако желаете да ви съдействаме за продажбата на Вашия имот, можете да попълните формата за изпращане на оферта или да се свържете с нас.

Разглеждайки предложенията ни във съответните райони на Варна, Вие можете да ги сортирате по последно обновените, по цена, като започнете от тези с най-ниски цени, по цена на квадратен метър.

Офертите са разделени по местоположение според това в кой административен район на град Варна се намират – райони Младост, Владислав Варненчик, Аспарухово, Одесос – обхващащ централните части на града, Приморски, който условно сме разделили на две части – градска и крайбрежна, тъй като освен, че е най-големия във Варна, е един от най-големите по площ и население административни градски райони в цяла България.

Можете да зададете допълнителни критерии за търсене от страницата разширено търсене.

Гранд 2006 ООД, представляващо търговската марка GRAND е Администратор на лични данни, вписано в „Регистъра на администраторите на лични данни и на водените от тях регистри“ към Комисия за защита на личните данни на Република България с идентификационен № 299868. При използване на услугите ни предоставените от Вас лични данни са защитени съгласно Закона за защита на личните данни и се използват само във връзка с предоставените услуги.