“Дунав турс” участва в най-голямото туристическо изложение в света

8
Добави коментар
Velikova
Velikova

Posted by Ла мезон in Новини, интервюта, анализи on 16/11/2009

Компании от Англия, Румъния и Украйна са проявили интерес към продуктите, които предлага русенската компания “Дунав турс” извън традиционните партньори на дружеството. Това се е случило в Лондон, където маркетинговият екип на и изпълнителният директор на дружеството Катя Стоянова посетиха най-голямото в света туристическо изложение за професионалисти World Travel Market. Те са присъствали на тридесетото юбилейно издание на борсата.

Изложението в британската столица затваря туристическия сезон за Европа, като в рамките на четири дни се уточняват окончателните подробности около предстоящия туристически сезон 2010 и започва същинското планиране за 2011 година.

“Дунав Турс” АД представи на изложението новия си каталог с корабите и услугите, които предлага.  По време на изложението бяха подписани договори за провеждането на новогодишни круизи 2009 / 2010 г, информираха още от фирмата.

До този момент на петте кораба на дружеството са превозени над 18 хиляди туристи, което е с около 20 процента повече от предходната година. За първи път интерес към круизните пътувания проявиха и пасажери от Турция и Израел. В края на година “Дунав Турс” АД планира провеждането на четири новогодишни круиза с пасажери от България, Украйна, Германия и Румъния по реките Дунав, Рейн и Майн.

“Дунав турс” превози през сезон 2008 г. близо 20 хил. пасажери на петте кораба, които извършват круизи по Дунав и вътрешните водни пътища на Европа, като миналата година беше една от най-успешните за русенското дружество.

16/11/2009 13.04

This entry was posted on 16/11/2009, 13:08 and is filed under Новини, интервюта, анализи. You can follow any responses to this entry through RSS 2.0.
Both comments and pings are currently closed.