Девет години „Мосю Бриколаж” в България

12
Добави коментар
litov
litov

« Обратно в статии
Девет години „Мосю Бриколаж” в България

Девет години „Мосю Бриколаж” е в България и предлага разнообразни и качествени стоки и услуги на атрактивни цени. Компанията отвори първия си магазин през 2000 г. в София, а в момента управлява 10 обекта в девет града на страната. „Доверие Брико“-дружеството инвеститор, наскоро подписа договор да развива марката „Мосю Бриколаж“ в България, Сърбия, Македония, Черна гора, Албания и Косово за следващите 10 години.
 

От стъпването си на българския пазар магазините от веригата „Мосю Бриколаж“ предлагат оригинални и практични решения за дома и градината. Разнообразието от стоки на конкурентни цени е резултат от дългосрочните партньорски отношения с доставчици от цял свят. Уютната атмосфера, свежите предложения, професионалните съвети на специалисти-консултанти и близостта до клиентите отличават магазините „Мосю Бриколаж“ като предпочитано място за пазаруване от над 9000 души дневно.
 

В навечерието на деветия си рожден ден компанията предлага селекция от стоки на най-ниски цени. Празничният каталог с подбрани продукти е в сила от 20 ноември до 7 декември. Специално предложение в него е акцията 9 дни-9% в 9 града на България по случай 9-ия рожден ден! Тя започва на 28 ноември и продължава до 6 декември, като важи за всички стоки и услуги без промоционалните.
 

По повод 9-годишнината си „Мосю Бриколаж“ организира празнични събития във всички магазини в страната. В градовете, където присъства, „Мосю Бриколаж“ ще поднесе и дарения към социални домове, институции, граждански организации, църкви, които подкрепя през годините като част от социално отговорната си политика. Помощта към различни общности под формата на финансови средства, стоки и материали до момента е близо 150 хиляди лева.
 

С наближаването на Коледните и новогодишни празници „Мосю Бриколаж“ представя и коледната си украса, която е с подчертан стил и на невероятни цени. Феерията от цветове, светлини и форми ще заблести на 18 ноември, когато коледните стоки влизат в промоция. От 12 до 24 декември в магазините на „Мосю Бриколаж“ ще се разиграе и томбола с подарък за всеки клиент с покупка.

 

Гласувай за статията Имот Днес – Порталът за имоти Варна

« Обратно в статии