Създаване на фото и видео слайдшоу с Capzles

6
Добави коментар
54biturbo
54biturbo

Създаване на фото и видео слайдшоу с Capzles

ВъведениеНачалоСъздаване на проектДобавяне на снимки и клиповеИзбор на тема и музикален фонЗавършване на проекта

Въведение

Един от най-големите уеб сайтове за споделяне на снимки в интернет пространството безспорно е Flickr на Yahoo. Аналогично, при видео порталите за споделяне на клиповете доминира Google с услуги като Google Video и YouТube.

И Flickr и Youtube са безплатни и лесни за употреба, и с тяхна помощ буквално всеки потребител може да качи своя фото галерия или видео клип онлайн. За съжаление обаче нито YouТube, нито Flickr предлагат особени възможности за персонализация на вече качените материали, преди да ги споделите с някого в последствие. В контраст, уеб услугата Capzles може всичко, което предлагат Flickr и YouТube взети заедно, но предлага и допълнителна функционалност. Тук можете да направите видео клип или слайдшоу от снимки, както и комбинация от двете!

Редактирането става на съвсем интуитивни принцип, а резултатите са много добре издържани визуално, в което ще се уверите сами, ако следвате нашия своеобразен гид, както и ако прегледате примерния проект, създаден за нуждите на статията.

Достатъчно е да кажем, че ако отделете малко време, за да си направите галерия в Capzles, можете да бъдете убедени, че почти всеки, който я разгледа в последствие ще остане очарован. С Capzles можете да качите снимки, клипове, PDF документи, XLS електронни таблици и дори PowerPoint презентации и да ги обедините под формата на ефектно слайдшоу! Проектите, качени в базата данни на Capzles мога да бъдат споделяни, което де факто е нашата крайна цел.