Реджеп Иведик (Recep Ivedik)

10
Добави коментар
agrokontakt.com
agrokontakt.com

Уникален филм за първичния и толкова уникален хумор представен по толкова простичък и директен начин.Този филм и главния му герой са толкова мили и симпатични, че не биха могли да останат пренебрегнати и не изгледани от любителите на комедийния жанр.

Представената история не е от най сполучливите, но допълнителните украси в лицето на главния герой правят този филм изключително забавен  и лесен за гледане.Истинско удоволствие и никакъв ангажимент за задълбочаване в сюжета, правят този филм едно страхотно средство за разпускане.

Естественото излъчване и много близкото поставяне на характера на главния герой, доближават филма до истинското ежедневие, заедно с това грубоватия и недодялан персонаж показва и притежава уникална чувствителност на образа, на моменти я проявява по доста странен начин, но много типичен за него.

Този филм е подходящ за гледане,  от хора с претенции за етикеция при общуването в обществото, изтънчени и извисени интелектуалци , и психолози.Не се препоръчва за огромни, себични, първични, и вироглави субекти.

[pro-player width=’607′ height=’300′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=bvV-kJboySg[/pro-player]