20 ВЪПРОСА КЪМ…СВЕТОСЛАВ БЪРКАНИЧКОВ

5
Добави коментар
sportal.bg
sportal.bg

Специален гост в днешното издание на рубриката „20 ВЪПРОСА КЪМ…“е секстерминаторът в българския футбол, човекът, който мечтае да бъде вампир – Светослав Бърканичков. Бившият футболист на Левски и Ботев (Криводол), който в момента носи екипа на Гигант (Белене), говори открито за себе си, за участието си в „Сървайвър“, за футбола, за секса и за жените. Представяме Ви ексцентричния участник от „Сървайвър 4″ в едно интервю за Sportal.bg…

ИСКАМ ДА СЪМ ВАМПИР И ДА ИЗПИЯ ЖЕНСКАТА КРЪВ

ЗА „СЪРВАЙВЪР“:

1. Защо реши да участваш в „Сървайвър“?

– За мен „Сървайвър“ е едно изживяване, което може да ми даде много неща за в бъдеще. Освен това аз съм търсач на силни усещания и обичам предизвикателствата.

2. Каза, че ако не спечелиш „Сървайвър“ и „чеп за зеле“ не става от теб, а си тръгна. Защо?

– Всички, които са били там знаят причината, подкрепят ме и съм сигурен, че съм взел правилното решение. Една от причините беше, че бяхме едно много сплотено племе. Бяхме задружни и силни, но някои други фактори, заради които аз реших да напусна, ни попречиха да вървим напред.

3. Кой е най-хубавият ти спомен от „Сървайвър“?

– Много са. 20 дни бях на Филипините и във всеки един момент съм се чувствал добре. Имало е разбира се и тежки моменти свързани с липсата на храна, умората, самия климат, но с течение на времето свикнах. Най-хубавата ми вечер беше около 15-тия ден, когато бяхме спечелили една игра. Лежах си в леглото с матрака, който бяхме спечелили в една от игрите, огънят леко гореше, имаше пълнолуние и за първи път видях падаща звезда и то не една, а няколко. Това ми беше най-хубавата и спокойна вечер. Винаги ми е било мечта да съм сам на самотен остров. Вярно, че в този момент бях с другите от племето, но те са част от мен и считам, че съм бил сам.

4. Какво би правил сам на самотен остров?

– Може би защото съм киноман, това  е един мой свят – сам на самотен остров, музика на Моби…Не съм оставал сам, но ако ми се случи със сигурност ще измисля нещо, за да се чувствам супер.

5. Кой беше твоят фаворит за спечелването на „Сървайвър“?

– Киро и Любо бяха моите фаворити.

ЗА ЖЕНИТЕ:

1. Не острова не успя да правиш секс с някоя от участничките, но това се случи след „Сървайвър“. Какво изживя с Емануела?

– Кой каза, че не съм правил секс в „Сървайвър“?! Това ми беше една от мечтите и мисля, че се сбъдна. Тя си имаше приятел, аз също си имах приятелка, но въпреки това изпитвахме някакви взаимни чувства. След предаването решихме да продължим напред и да видим дали можем да бъдем двойка, но само 2-3 месеца бяхме заедно и преценихме, че е по-добре да си останем приятели.

2. Какво те е накарало да виждаш в жените единствено сексуални обекти?

– На тази тема мога да говоря три дни и три нощи, но никой няма да ме разбере. Имам си мои виждания и критерии и признавам, че съм секс маниак. Това може да го потвърди всяка една жена. Обичам секса и това е нормално. На никоя жена не обещавам нищо. Хубаво ми е с нея, на нея също, заедно сме, но идва един момент, в който се получава сбогом или чао и това е. На никоя не съм обещавал нещо по-сериозно.

3. Никога ли не си се влюбвал?

– Естествено, че съм се влюбвал, но това е било много отдавна, в 7-8 клас. След това може би съм се влюбвал 1-2 пъти, но на 30-40%, ако това е влюбване.

4. Не си ли мечтаеш за семейство, деца…?

– Като всеки нормален човек и аз искам семейство и деца, но се чувствам все още млад и на този етап не мисля за тези неща.

5. На колко искаш да „заковеш“ бройката на сексуалните си завоевания?

– Бройката е много голяма, особено след това предаване. Аз никога не съм парадирал с това, че съм футболист, но може би имам някаква харизма, която привлича жените. Падат си по мен и това е цялата истина. А сега, след предаването, направо е лудница.

                

ЗА ФУТБОЛА:

1.Какъв е коментарът ти за това, което се случва във футболното ни първенство?

– Откакто се помня такъв сезон в българския футбол просто не съм виждал. Не знам на какво се дължи, сигурно влияе и тази глобална криза. Намаляват се заплатите на футболистите, гонят шефове за данъци и може би всичко това влияе на футбола като цяло. Не знам точно каква е причината, но такова слабо първенство не съм виждал никога.

2.Мислил ли си какво ще правиш, като сложиш край на спортно-състезателната си кариера?

– Това е въпросът, на който най не ми се иска да отговарям по простата причина, че вече съм почти на 36 години. На един футболист тази възраст не му позволява да бъде в оптимална форма, има редица контузии и тн. На мен не ми се предава и искам да поиграя още малко. Мисълта, че трябва да спра направо ме убива. Един ден, когато това стане обаче, ще се постарая да работя това, с което съм се занимавал цял живот. Да съм жив и здрав и ще видим.

ЗА НЕГО:

1. Разкажи ни за манията ти към вампирите?

– Това е най-голямата ми мания и винаги съм мечтал да бъда вампир! Още от малък гледам много такива филми и винаги съм си мислил, че един ден може да ми се случи и на мен. Много ме кефи животът на вампирите.

– Чия кръв би изпил, ако си вампир?

– Определено женската.

2. А страстта ти към татуировките?

– Имам някъде около 17, но ще продължавам да си правя и други. Татуировките ми не са свързани само с вампири, а с най-различни неща. Да кажем, нещо ми харесва в този момент и веднага отивам да си го татуирам.

3. С какво най-много се гордееш?

– Със себе си. С това, че съм добър, откровен и гледам да помогна на всеки. Заради тези мои качества имам много приятели и познати, които много ме уважават.

4. Какво си купи с първите пари, които изкара сам?

– Бях на 17 години. Взеха ме в мъжкия отбор на Спартак (Плевен) и ми дадоха 600 лв. Отидох и си купих една блузка, едни дънки, едни обувки и с другите пари отидох в Кайлъка. Почерпих приятели, карахме лодки, играхме тенис на корт и това беше.

5. Какво си спомняш за летните ваканции?

– Това е нещо, което искам да се върне, но няма как да стане. Тогава съм изживял най-щастливите си мигове, които са незабравими.

6. Кога и защо плака за последен път?

– За последно плаках, когато се случи трагедията с Нончо Воденичаров. Преди това не си спомням кога и за какво съм плакал за последно, като изключим филмите. Има филми, на които искам, но не мога да се сдържа да не плача. Много съм емоционален.

7. Как презареждаш батериите си?

– Приятелите ми се чудят, защото през седмицата се случва да излизаме по 3-4 пъти до 6-7 сутринта, след което аз лягам, спя два часа и отивам на тренировка. Мога да кажа каква е рецептата – секс! Жените и сексът ме държат.

ЗА ПРАЗНИЦИТЕ:

 

1. Какво ще си пожелаеш в Коледната нощ?

– Здраве и късмет.

 

Л Е К С И К О Н:

Любима храна: Свинска вратна пържола.

 

Любима напитка: Кола-кола. Който я е измислил е голям човек. Ако говорим за алкохол, най-много обичам да пия домашна гроздова ракия.

 

Любим филм: „Блейд“, но има и други много хубави филми.

 

Любим актьор и актриса: Брад Пит и Джесика Алба. Тя не е много добра актриса, но ми харесва като жена.

 

Любима музика: Елекртонна.

             

Любим певец и певица: DJ Тиесто, Джош Уинк, Продиджи, Моби и други.

 

Любим дизайнер: Всичко, което ми харесва, без значение дали е Роберо Кавали или Версаче. Въпрос на вкус.

 

Любим отбор: Винаги е бил само един – Реал Мадрид.

 

Любим спортист: Алесандро Дел Пиеро.

 

Любима марка автомобил: Алфа Ромео.

 

Любим парфюм: Blue Jeans на Versace.

 

Любим политик: Не се интересувам от политика.                       

 

Любимо място: На море сред много жени.

Хоби: Да гледам филми.

 

Бърканичков: Много по-секси съм от Бербатов! Няма жена, която да ми е отказала Бърканичков преспал с манекенка след Survivor