Родените под знака на Тигъра

15
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Родените в годината на Тигъра рязко се отличават един от друг. В духовен план ярко се очертават две групи – на хората с положително и мисионерско поведение и тези с агресивни и хищнически стремежи Като правило родените в годината на Тигъра са революционери по призвание, вождове и ръководители по положение. Но и те, като повечето началници, не заслужават голямо доверие, защото не се знае кога ще ви принесат в жертва. И когато този тигър-шеф изреве „напред“, не бива сляпо да се подчинявате, за да не жертвате безсмислено живота, професията, придобивките и честта си. Съветът е да не сте слепецът, воден от тигър, винаги трябва да имате собствено мнение и да държите на него.

Тигърът е устремен напред, няма да го спре служебната йерархия не спазва ранга, прескача малкия шеф и опира директно до големия. Винаги ще се изправи срещу консерваторите, срещу бюрократичната машина и политическия догматизъм. В детството си Тигрите са весели, винаги в добро настроение, но още с люлката те започват да набелязват своите жертви, за да премерят силите си и да наточат ноктите. За да сте им приятели, не бива да се страхувате от тях, иначе автоматично се превръщате в жертва. Най-силната черта на родените под знака на Тигъра е, че гонят недостижими цели. Движи ги вечното безпокойство. Те са в центъра на вниманието, обществото ги обича, цени и издига в култ.  Нетактичното поведение на Тигъра му създава и много врагове. Той може да ви отнеме жената или мъжа на сърцето независимо от дългогодишното приятелство. За него няма закони, няма приятелства и ключалки – каквото иска, идва и си го взема. Тигърът живее живот, изпълнен с рискове, с финансови и политически подмоли, които го издигат на върха и свалят в пропастта.  Тигрите на артистичната и певческата сцена също са всеобщи любимци. 

За източните народи годините на Тигъра са знак за надигане на земната мощ те са символ на защитата за човечеството, която идва по различни начини и канали. Общителният Тигър винаги се нуждае от слава, не може да живее без светлините на прожектора, готов е със зъби и нокти да защитава мястото, което е достигнал. Обича да се любува на себе си, блести на сцената, радва се на похвали и четкане по посока на косъма. Той се наслаждава на публичните зрелища, спортните стадиони, театралната сцена и модните одежди.