Универсален дифузер за светкавица Sock Производител : FotoBestWay (Китай) Каталожен номер : 034-035-00063 Рейтинг : 1 гласа….

8
Добави коментар
drkskwlkr
drkskwlkr

Цена и наличност

Цена:

9.00 лв.

Следваща доставка на 30.04.2015

Описание на продукта

Мек дифузер от синтетичен текстил с универсално закрепване, подходящ за всички видове репортажни светкавици. Както всички дифузери, служи за постигане на по-равномерно и меко осветление, без характерните за светкавиците резки и контрастни сенки, чрез увеличаване на относителния размер на светлоизточника спрямо осветявания обект. Максимално ефективен в затворени помещения.

 

Горната и челната стена на рефлектора са изработени от найлон с добри дифузни качества. Долната стена е непрозрачна и е покрита отвътре със сребристо фолио с висок коефициент на отражение, за да се насочи по-добре светлината. Дифузерът се нахлузва върху главата на светкавицата посредством ластична лента. Работната площ на дифузната повърхност е 20×5 см, което е приблизително 5 пъти повече от работната повърхност на рефлектора на стандартна репортажна светкавица.

 

Въпреки голямата площ на дифузера, той се сгъва до овал с приблизителни размери 10×8 cm с дебелина около 1 см и се побира комфортно в джоба на дреха или чанта.

 

 

Повече информация