Забавяне на еякулацията – начини | 4lifebg.info – Вашия Лайфстайл портал. Красотата във всичките и измерения. Здрав дух,…

32
Добави коментар
hellsmash
hellsmash

Забавяне на еякулацията – начини

Как да задържа тапата? Как да удължа върховният момент? Как да свърша по-бавно? Много въпроси измъчващи всеки мъж. В тази статия ще нахвърлим няколко елементарни съвета за постигане на така мечтаната цел:

1. Ръчички в действие

Предстои ви стастна нощ, в компанията на красиво момиче. Притеснени сте, че ще се изложите. Най-хитрият и популярен начин, да предотвратите бързото свършване е да посетите банята преди въпросният момент. Мастурбацията, преди това, ви гарантира по-продължителен акт. Изчакайте 10-15 мин. за да сте сигурни, че отново ще получите ерекция и… действайте!

2. Задействайте мозъка

Усещате, че ще се изложите и бързо ще направите „белята“. Задействайте мозъка и се гмурнете в най-лошите си кошмари. Мислете си за най-ужасното, за вас, нещо и ще усетите как бялата течност ще се върне обратно по пътя си. Гаранция за удължаване на секса! Само внимавайте да не се отнесете прекалена много и да „падне самолета“.

3. Почивки

Надушвате, че върховния момент идва, но е минало прекалено малко време. Спрете! Извадете го и започнете да импровизирате с нежни прегръдки и целувки, докато усетите, че моментът е отминал. Стар, но изпитан метод!

4. Намалете темпото

Колкото по-бавни са движенията ви, толкова по дълго ще прадължи акта. Прекалено бързото движение, доставя по-голямо удоволствие на мъжа, следователно – по-бърза еякулация.

5. Бройна система

Ако усетите, че моментът отново идва прекалено рано, използвайте знанията си по математика. Концентрирайте се и бройте някакви предмети или каквото и да било. Тайната е в концентрацията и в отклоняването на вниманието от удоволствието.