Какво да правя | Найден Найденов – Нед | Хай Клуб

2
Добави коментар

Какво да правя

20 Януари 2010 г.

Здрасти, Бате Недчо. Аз съм Деси на 13 от София. Първо искам да ти кажа, че си много готин и много ти се кефя (всички ти го казват, та и аз да не остана по назад). А сега към моите 2 проблема – първо да ти се оплача, вече 3-4 пъти ми се случва да се напикая на среща, което е много отблъскващо и всичките момчета са ме зарязвали точно заради това. Даже имаше едно момче, което искаше да ме снима и аз нямаше как да откажа, защото щеше да каже на всички мои познати и приятели. Вторият ми проблем е, че обичам миризмата на кецовете и чорапите ми след физическо. Незнам какво да правя и как да се оттърва от тези два проблема, МОЛЯ ТЕ ПОМОГНИ МИИ!

ot: pikLata: S

Здравей, Десиславска пикло!К’во да ти кажем… пак добре е, че само се напикаваш, защото можеше и да е по-зле! Ето, аз например имах един другар, който се наакваше в гащите, когато момичето, в което е влюбен, го заговори. Беше наистина доста неприятна гледка… Мога само да се радвам, че не ми се случва на мен. Иначе решението на твоя пикателен проблем е много просто! Във всяка санитарна аптека се продават памперси за възрастни. Купи си от тях и винаги, когато имаш среща с момче, си слагай по един.

За да се улесниш още повече, можеш да се стараеш преди среща умишлено да ограничаваш приема на течности. Така количеството на отделената урина ще е значително по-малко, което пък ще бъде по-конфортно за теб. Колкото до другия ти проблем, свързан с това, че обичаш миризмата на потни кецове и чорапи, бих те посъветвал всяка вечер, когато си легнеш, да взимаш смрадливите си кецове и чорапки с теб, да се завиваш презглава под одеялото и да вдишваш дълбоко миризмата им. Така след около два-три месеца ще привикнеш с тази смрад и вече няма да ти прави впечатление. Логично, нали?!?

Хей бате Нед ^^Аве имам един въпрос дет ме гризе от мноо отдавна. За кфо поечето хора избягват или дискриминират металистите?? Хич Не е верно че сме наркомани,с мазни коси дет незнаят ко е сапун… били екстра прости да бе да!Аз например съм мома дет държи на хигиената добре съм със оценките в даскало и винаги кат ме видят ми викат ауу ти не си истинска метълка!! Няяш мазна коса отличничка си и такива шитни ; дд Къф им е проблема ве 😀 От: Оt3pRlz!

Какво отговори Нед на Оt3pRlz!прочети в новия брой на „Хай клуб“ – на пазара в четвъртък, 21 януари, само за 1 лв.