Кристалните деца и Децата индиго променят света

5
Добави коментар
Nutrim
Nutrim

Наричани „посланици на Бога“ и „емисари на небесата“, те притежават изумителни способности и разпростират върху човечеството енергията на любовта, доброто, всемогъществото и здравето Те са тук.

Te са чистосърдечни, независими, непоколебими. Не желаят да бъдат напъхвани в никакви калъпи и схеми. Не е лесно да им внушиш, че са виновни за нещо нито пък да ги накажеш. Не са готови да бъдат третирани несправедливо, да преглъщат унижения, да се подчинят. Те изобщо не се нуждаят от родители, чиито представи за родителството са като досегашните. Училището, каквото е в момента, не им вършии работа. Обществените структури не им вдъхват доверие.

Те не могат да се примирят с онова, което човечеството е проспало и смятало за приемливо с векове. Сега идват като по поръчка, за да не ни оставят на мира, докато не променим себе си и света. Тук са, за да ни дадат шанс за израстване. Тези деца са по-развити от повечето от нас. Наричат ги „индигови“, защото умеят да се свързват с вътрешното си знание. Наричат ги „нови“, защото са мостът към новия вид човек, който ще живее със съзнанието за духовната си същност.

Ние си мислим, че искат да се отнасяме към тях като към равностойни възрастни. Това обаче не е вярно. Те искат да се отнасяме към тях като към равностойни души и желаят да съхранят по-дълго у себе си най-ценното от детската си същност. Самото наименование произлиза от цвета на тяхната аура. А именно, установено е, че всеки човек е обкръжен от своята аура, която по правило се състои от цветове от дъгата.

При тези деца в тяхната аура преобладава цветът на индигото, т.е. тъмносиния и лилав цвят. Този цвят символизира така нареченото трето око, центърът, който отговаря за интуицията и психическите възможности. Понеже се смята, че при тях третото око е изцяло отворено, те са получили наименованието деца Индиго. Въобще не става въпрос за деца, които могат да правят чудеса, да материализират или физически да променят предмети, а за изключително духовни деца, които със своето поведение и знание от най-ранна възраст объркват родителите си и хората които ги заобикалят. С развитите морални сетива, любовта към живота, а много често и спомените на миналия живот, те се опитват да влияят върху околния свят и съзнателно дават да се разбере, че са дошли на света с определена цел. Те представляват придвижването на духовната еволюция на човечеството. От съвсем малки гледат мъдро и знаещо с очи на зрели и умни хора. Често срещат трудности при общуване с връстници. Психолози съветват родителите на дете Индиго да се отнасят с него като със зрял възрастен човек. Имат изключително силна имунна защита и много рядко боледуват, т.е. надарени са и със здрава психика и физика. Ето един от примерите, сочени от американски учени. В началото на 90-те години на ХХ век в САЩ се родило дете от майка и баща, заразени със СПИН. Оказало се, че то също е вирусоносител. Но след около пет години медиците били шокирани – неколкократни прецизни изследвания категорично показвали, че в кръвта му не са останали никакви следи от смъртоносната болест!

Две групи изследователи – от Сиатъл и от Ню Йорк, изучавали загадъчния случай и установили, че тялото направо отхвърля болестите. След обстоен анализ шокът бил пълен, защото и ДНК-то на детето се оказал различен. ДНК се състои от четири нуклеинови киселини, които образуват 64 кодона – от тях работят само 20. При това дете Индиго работели цели 24 кодона! После били открити още няколко такива деца със силен имунитет и изключително ДНК. В Япония, Китай, Русия и Индия също има подобни случаи.

Децата Индиго чувстват лъжата. Те просто знаят, когато ги лъжат, уговарят, унижават или манипулират. Доколкото тяхната колективна цел е да се въведе човечеството в нов интегриран свят, детекторите на лъжата са важна част от тяхната мисия. Позицията на индиго е много опасна за доста от възрастните – индиго не са в състояние да се приспособят към „нездравословни“ ситуации у дома, на работа или в училище. Те не могат да се разделят със своите чувства и да се престорят, че всичко е наред, освен ако не са под влияние на успокоителни средства или други медикаменти.

Редица изследователи имат интересно мнение за децата Индиго. Сред тях е и британският учен-прорицател Стивън Хокинг. Този световно известен физик теоретик и астрофизик, който е прикован на инвалиден стол, е признат за един от най-големите умове на нашето време. Той и други изследователи на феномена смятат, че малчуганите Индиго са своеобразни нови месии, които ще помогнат на човечеството да открие нови по-хуманни и по-справедливи ценности и да преоткрие смисъла на живота. Има и друга група особени деца – вундеркинди, които са родени около 2000 г. Според редица изследователи, те са следващото стъпало в духовната еволюция на човечеството след децата Индиго и са сред най-съвършените съвременни жители на Земята. Тези деца пък имат многоцветна аура и затова са наречени „кристални“. Ред особености, включително телепатични и други уникални способности, а и това че очите им проникват дълбоко във всеки, който ги гледа, ги доближават до децата Индиго. Но има и съществени разлики. Например Кристалните деца са много по-общителни, докато другите, с лилава аура, са затворени и съсредоточени в себе си. Децата с многоцветна аура прощават лесно на всеки и сърцето им прелива от любов към целия свят. В тях няма образно понятие за враг. Но родителите на Кристални деца са загрижено озадачени, че повечето от тези малчугани проговарят едва когато са на три години, обаче за сметка на това говорят като възрастни хора и невероятно бързо се развиват. Кристалните деца също проявяват спиритически способности – най-вече телепатия, която обаче води до забавено развитие на речта. Това се интерпретира неправилно и съответно не се оценява по достойнство. На провъзгласената от Индиго нова Земя човечеството ще осъзнае по-добре интуитивния свят на своите мисли и чувства и ще зависи все по-малко от произнесените и написани думи. Комуникацията ще се осъществява по-лесно, по-бързо, по-прямо и по-честно – от душа към душа, от сърце към сърце. Още днес много от тях влизат в контакт чрез своите медиални сили и способности. Още повече, че общият интерес към паранормалното нарасна и се отразява навсякъде – в потока от книги, телевизионни програми и филми по темата.

Ето защо не е странно, че следващото след Индиго поколение е високо телепатично. Въпреки че някои от Кристалните деца проговорят за първи път на 3-4-годишна възраст, родителите им разказват обаче, че нямат никакви проблеми при общуването с мълчаливите си наследници – напротив! Бащите и майките практикуват с Кристалните деца обмен на мисли от сърце към сърце. Обръщат се към тях с комбинация от телепатия и изобретен от тях самите език от знаци и звуци, включително пеене.

Съвършено вярно е, че Кристалните деца се отличават от предишните поколения хора, но в тази разлика не трябва да се търси патология. Кристалните деца се отнасят към групата на най-бодрите, общителни, дружелюбни, чувствителни, добри и социално активни от всички възможни поколения деца. Освен това е доста трудно да ги извадиш от спокойното им състояние. Кристалните деца помагат на страдащите.

Как ли само не наричат тези неудобни деца: „посланици на Бога“, „емисари от небесата“, „посланици на хилядолетието“. Учителите, връстниците и даже родителите им ги смятат за трудни, неуправляеми, за „не от тоя свят“. Всъщност те са просто различни..Твърдят, че тяхната енергия е нова за нашата планета, а децата Индиго са представители на следващия „разум“, който е правилният за човечеството. Това е енергия на любовта, доброто, всемогъществото и здравето. Учените предполагат, че всяко от децата има някаква особена мисия. И когато те достигнат определена въраст, тя се разкрива и става ясно за какво са родени. Всъщност тези гениални деца след 15-20 години ще управляват света!

Те се раждат със специална мисия

Понятието деца Индиго се появи сравнително неотдавна – преди около две десетилетия, от леката ръка на американската ясновидка Нанси Ан Теп, която в своята книга „Как цветът помага да разбереш живота си по-добре“ за първи път определя модела на поведение на „новите деца“. Нанси вижда аурата, тя може да вижда хората през призмата на техните цветове и да изчислява тяхната жизнена програма. Изумителното е, че от известно време в обичайния спектър започва да се появява нов цвят – тъмносиният цвят индиго, в който светят много деца. По думите на Нанси, те имат жизнена програма, която е напълно различна от тази на всички нас.

Съществуват четири типа деца Индиго: ХУМАНИСТИ. Те са хиперактивни, комуникативни. Предназачени да работят с хора: това са бъдещите лекари, юристи, учители, бизнесмени и политици. Имат доста твърди убеждения. Физически са малко грубовати, все пак са хиперактивни, могат да се „забият“ в стената или просто да забравят да „натиснат спирачките“. Техните игри в детството преминават примерно така: изсипват от шкафа абсолютно всички играчки и каквото там намерят, а след това може и да поиграят, а може даже да не се докоснат до нищо. Ако кажете на такова дете да си подреди стаята, ще ви се наложи да го правите неведнъж – детето е доста разсеяно.

КОНЦЕПТУАЛИСТИ. Този тип деца са обърнати към себе си. Това са бъдещите инженери, архитекти, дизайнери, космонавти, пилоти и военни. Те не са неповратливи и обикновено са доста добре сложени. Искат да управляват и най-често обект на управлението е тяхната майка, особено ако се отнася за момчета. А ако са момичета, под тяхно управление попада бащата. В случай, че те се лишат от своя родител, това ще създаде огромен проблем в живота им. В тийнейджърска възраст този тип Индиго имат склонност към пагубни привички, особено към наркотици.

ХУДОЖНИЦИ. Тези деца са по-чувствителни, отколкото представителите на другите категории Индиго. Към която и сфера на човешката дейност да се обърнат, те винаги ще запазят творческия си подход. На 4-10-годишна възраст могат да се пробват последователно в различни творчески дейности – за малко се интересуват от едно, после го захвърлят и започват друго… Докато стигнат пубертета вече се определят и стават майстори в избраната област.

ЖИВЕЕЩИ ВЪВ ВСИЧКИ ИЗМЕРЕНИЯ. Това са четвъртият тип деца Индиго. Те са по-едри от другите. Като станат на година-две, вече нищо не можете да им кажете. Отговарят ви с „Аз знам. Мога да го направя и сам/а. Остави ме“. Това са хора, които ще донесат на света нови философии и нови религии. Може да са груби, да се заяждат, защото са значително по-едри и не умеят да се приспособяват както останалите три типа Индиго.

Момиченцето рентген живее в Саранск

Джон от Ню Йорк е Индиго. Художник. На 5 години той създал свой музикален ансамбъл. Когато станал на 9, ансамбалът вече записал първия си компакт диск и станал победител в конкурс. Всички песни композирал, аранжирал и изпълнил като солист самият Джон. На 17 години той вече бил признат за професионален музикант. Серьожа Краснов от Санкт Петербург е „хуманист“. От 3-годишна възраст той може да чете книги, без дори да ги отваря – само слага ръка на обложката. Но в същото време е способен рязко да „превключи“ на отворения прозорец и да започне да брои облаците по небето…

Веднъж двегодишната Нанси се събудила с думите „Аз съм беменна! Вече имам една дъщеря и трябва да замина за друг град, за да я взема“. Изяснило се, че момиченцето е установило контакт с някое от своите минали въплъщения, в лицето на някаква млада актриса, и транслирала всичко това. После състоянието й се променило, но от време на време се повтаря и тя шокира роднините си с нови и нови неща. 17-годишната Наташа Дьомкина живее в Саранск (Мордовия). Тя може, без каквито и да било уреди, да вижда вътрешните органи на хората. Нейната дарба се появила когато момичето било на 10 години, след операция на апендикс. Операцията преминала неуспешно – лекарите забравили тампон в коремната кухина. След повторната оперативна намеса в организма на момиченцето, тя изведнъж видяла себе си в корема на майка си, като в телевизор. Всички помислили, че бълнува и я завели при психиатър. Но тя видяла, че той има язва на стомаха, за което направо му съобщила… Лекарят бил шашардисан. Отвели Наташа в чужбина, където отново се потвърдили способностите й. Оттогава в родния си град тя е нещо като ходещ феномен, при който се записват за преглед болни хора. Сеансът продължава няколко минути. През това време Наташа изпада направо в лек транс. Зениците й се разширяват и тя гледа към тялото на човека, все едно вижда през него. После дава информация за видяното.

Източник: duma.bg