Безплатна антивирусна на български от Microsoft

63
Добави коментар
JimRaynor
JimRaynor

Безплатна антивирусна на български от Microsoft
03.02.2010

Още през септември миналата година Microsoft предложи на потребителите Microsoft Security Essentials – напълно безплатна система за защита от вируси, зловреден и шпионски софтуер, която е достъпна за всички потребители на оригинална Windows ОС. Сега Microsoft Security Essentials стартира за още 18 допълнителни страни и 14 нови езика, сред които и български. Така броят на страните става 72, а езиците 25.

 

На 26 януари Microsoft пусна Microsoft Security Essentials за Индонезия, Малайзия и Филипините. На 17 февруари ще бъде релийза за още 15 допълнителни страни и 14 езика, сред които България, Чехия, Дания, Финландия, Гърция, Хонг Конг, Унгария, Корея, Полша, Португалия, Словакия, Украйна, Тайван, Тайланд и Турция. Софтуерът не се нуждае от регистрация, пробни версии или обновления и ще можете да изтеглите директно от тук след 17 февруари.

 

Microsoft Security Essentials е подходяща за домашни потребители и е проектирана за домашна употреба. За бизнес потребителите, Майкрософт продължава да предлага решения за сигурност от продуктовата линия на Forefront. Антивирусната обаче не е включена по подразбиране в Windows 7 и се предлага като допълнителен даунлоуд. Налична е и за Windows XP SP2 или SP3, Windows Vista и Windows 7, включително за режима Windows XP mode за 32 битови и 64 битови операционни системи.