Изработване на сайт, изработка на уеб сайтове

17
Добави коментар
firebox
firebox

 
1
2
3
4
5

(20 гласа, оценка 4.60 от 5)259com_content.article Изработване на уеб сайт и изработка на сайт

Изработка на уеб сайт, разработка на динамични уеб сайтове и web дизайн от 3D Уеб Дизайн или какво е важно при изработката на сайта при нас, основни моменти в изработването на сайтовете и какви видове сайтове изработваме – всички подобни услуги за сайт изработка на едно място.

Изработване на интернет сайтове: Няколко от услугите които предлагаме около изработването на уеб сайтове (нарича се още изработка на уебсайтове).

Важни моменти при изработването на сайтове:

Проучване на конкурентните сайтове и конкуренцията в нишата
Стратегия за постигане на успех чрез уебсайта ви, зависи в най-голяма степен от бюджета на сайта
Избор на типа сайт според целите, бюджета и желанията ви
Избор на типа дизайн – разработка на уникален (ако бюджета ви го позволява) или модифициране на съществуващ от базата ни с уеб дизайни
Избор на домейн – при нас получавате безплатна консултация за най-доброто за вас име в момента на капарирането на сайта
Избор на хостинг – взимат се предвид много неща: колко ще бъде голям сайта, какъв тип ще бъде, каква посещаемост ще има, други специфични за уебсайтовете изисквания
Закупуване на домейн и хостинг, включително и VPS хостинг
Капариране на сайта и начало на изработката на вашия сайт.

Период на изработката на сайта

По всяко време можете да видите сайта си
По всяко време може да се свържете директно с разработчика без да минавате през проджект мениджъри, секретарки и други забавящи комуникацията клиент-дизайнер звена
Можете да смените виждането си за цветовете на фона на сайта, на текста, на заглавията, на типа на всеки ползван шрифт и други дребни промени до три пъти безплатно.
Получавате известие един до три работни дни преди приключване на изработката на сайта кога точно той ще бъде окончателно изработен.

Срокове за изработка на сайтове

Изработването на уеб сайтове при нас е разчетено за около 150-200 лева на работен ден (стойността е приблизителна, съществуват изключения). Ако уеб сайта който ви изработваме струва например 500 лева, той ще бъде завършен за около три работни дни.

Важно е да знаете също така кога можем да започнем изработката – График и започнати уеб сайтове. Капарото за изработване на уеб сайтове при нас е 30-35% от стойността на сайта, но не по-малко от сто лева. Изработка на уеб сайт се започва само след капариране.