$1 милион GTD в Offsidebet Poker

2
Добави коментар
nanca
nanca

Offsidebet Poker организират покер турнир с гарантиран награден фонд $1,000,000. Турнирът е на 14 февруари, а до тогава в Offsidebet Poker ежедневно ще се провеждат евтини сателити. Любителите на Double Up турнири имат още един начин за класиране на Monthly Million – участвайки в Double Up промоцията за $250,000 на Offsidebet Poker.

Не забравяйте, че българските играчи в залата винаги са се ползвали със специално отношение. Всеки, който се регистрира и депозира, може да вземе 200% депозит бонус до $600 и 10% незабавен депозит бонус.

Monthly Million – $1,000,000 GTD През февруари iPoker ще бъде домакин на Monthly Million. Турнирът има внушителния гарантиран награден фонд от един милион долара и е отворен за всички играчи в мрежата. Може да играете Monthly Million или сателитите към него в Offsidebet Poker, тъй като залата е част от нашата Програма за Лоялност и по този начин ще извлечете допълнителни ползи от играта си там. Вижте как може да печелите точки за лоялност в Offsidebet Poker.

Главният турнир ще се играе на 14 февруари, неделя, от 20:00 ч. българско време, а гарантираният награден фонд ще бъде изплатен от организаторите, дори и да не бъде събран от входните такси на участниците. Наградата на победителя ще бъде поне $200,000.

Ето и подробна информация за събитието:

Име – $1,000,000 Guaranteed;
Дата/ Ден – 14 февруари/ неделя;
Час – 20:00 ч. българско време;
Вход – $500+$35;
Формат – фрийзаут;
Нива – 20 минути;
Начален стак – 10,000 чипа;
Регистрация: вече е отворена и всеки може да се регистрира;

Регистрация в Monthly Million Ако сте решили да се запишете директно за Monthly Million, може да го направите, тъй като регистрацията за турнира вече е отворена. За да се регистрирате, първо се логнете с потребителското си име и парола в Offsidebet Poker. След това от менюто на покер клиента изберете Scheduled, после щракнете върху All и потърсете турнира. Името му е $1,000,000 Guaranteed.

Offsidebet Poker са помислили и за всички свои играчи, за които входната такса на Monthly Million е прекалено висока.

Сателити за Monthly Million Евтини сателитни турнири, от които може да си спечелите място на главното събитие, ще има всеки ден до деня на турнира. Не пропускайте възможността да си осигурите участие на Monthly Million, заплащайки за това само $1 + $0.1 – толкова е входът за най-евтиния сателит.
Регистрация в сателитите След като намерите турнира, отворете лобито му. За целта използвайте бутона Tournament Lobby Долу в ляво ще видите всички актуални сателити за главното събитие.

Изберете най-подходящия сателит за вашия стил на игра, запишете се за участие и може да спечелите билет за Monthly Million.

Вижте и другите покер бонуси и промоции в залата на Offsidebet Poker:

=== ===