Антон Генадиев-Санжето и Владо Арабаджиев вкарали в затвора Георги Славов

2
Добави коментар
bobolino72
bobolino72

Санжето лично отговаря за охраната на всеки член на милионерската фамилия Арабаджиеви от Филибето. Освен че възлага сигурността на близките си на гангстерския бос, Ветко Арабаджиев няма нищо против отрочето му да пирува с наркотрафиканта. Така е било и на 10 януари тази година, когато в нашумялото пловдивско заведението „Бедрум”се състоя каубойски екшън между охранителите на Владо Арабаджиев и Жоро Главата.

Всъщност на Главата му е била устроена засада не без участието на Владо, който успял да подмами сина на убития сикаджийски бос Стоил Славов – Жоро в актуалния коктейл бар загатвайки, че ще направи нещо да го срещне с Николета Лозанова, заради която двамата враждуват непреклонно. Всъщност за по-малко импулсивен човек от Жоро Стоилов това би намирисало веднага на примамка, но в случая последният сам попада в ръцете на враговете си. Свидетели твърдят, че при влизането на Главата са се чули изстрели, а не както се твърдеше в началото, че бандитите са се гърмели навън. Жоро е бил посрещнат от петнадесетина човека на Санжето, които ако Стоилов младши не се е оттеглил навреме, като нищо са били готови да го превърнат в пушечно месо. Отвън обаче са чакали още толкова биячи и там са помлели Главата. Владо се изнизал с две аудита ни лук ял, ни мирисал.

Новото, което и „Уикенд” разкрива е, че Жоро не е уреждал любовни сметки с Владо Арабаджиев, а наркобосът Антон Генадиев – Санжето е искал да разчиства сметки със смятания за замесен в разпространението на наркотици Георги Славов. Въпреки че вестникът се самоопровергава, като твърди, че източниците му от ъндърграунда са по-добре информирани от службите на МВР и със сигурност знаят, че Главата уж няма общо с бизнеса с дрога. Но тогава какво иска от Жоро Стоилов лично Санжето. Едва ли само да угоди на младия пилот и наследник на милиони да мъсти за несъществуващи вече аспирации към отдавна употребената и забягнала в Италия Николета Лозанова.

Случката е значима най-вече с това, че покрай нея изплува името на наркобоса без конкуренция в Пловдив и региона, който е коронясан като такъв още по времето на и лично от Жоро Илиев. Дори и след смъртта на Главния, бандит №1 на втория ни град – Санжето, успява да се задържи на върха и сега дирижира подземния свят там. Обществена тайна е бизнесът му с проституция, наркотици, хазарт, точене на ДДС и лихварство.

Правени са няколко неуспешни опита да бъде съден Антон Генадиев. Той обаче безпроблемно може да си позволи да плаши пловдивската полиция с убийство на всеослушание и да къса на ачик пагоните на служител на реда, който му е попречил нещо да бъде вездесъщ. Регистрирана на негово име бронежилетка е намирана у заподозрян килър на друг мафиот и законът е безсилен да го накаже, когато подхвърля небрежно за свое оправдание, че жилетката му сигурно е открадната.

Показателно за това, кой кой е в Пловдив, е арестуването след побоя и гърмежите само на Жоро Главата, а другите виновници – Владимир Арабаджиев и Санжето са оставени на часа на мира. http://razkritia.com