Унилсън: През 2010-та бъдете готови за срещи с НЛО!

13
Добави коментар
sa6eto
sa6eto

Италианският в. „Куотидиано“ публикува интервю с българката Теодора Стефанова, която прогнозира какво ще се случи през 2010 г. в Италия и в най-различни области, включително и киното. Ето какво предрича тя, благодарение на извънземната сила на рамото й – Унилсън.

Според нея през тази година ще се говори много за Русия, чието влияние на международната сцена ще нарасне още повече. САЩ ще успеят по пътя на диалога да избегнат въоръжения конфликт с Иран. Множество скандали обаче ще опетнят репутацията на няколко правителства от Стария континент.

За Барак Обама Стефанова твърди, че е много вероятно тази година той да бъде предаден от някой от съюзниците си. За американския президент годината няма да е лесна. Той ще се сблъска с много трудности при извършване на обещаните реформи.

През тази година ще зачестят и информациите за срещи на хора с НЛО. Барак Обама може пък да нареди през 2010 г. да бъдат разсекретени документи, в които се разкрива, че наистина има извънземни.

В областта на религията големите вероизповедания ще водят повече диалог помежду си и ще се обединят най-накрая срещу тероризма на ислямистите и срещу други конфликти. Лидерът на тибетците Далай лама пък през 2010 г. ще има голям конфликт със страна, която е много силна в световен план. Този конфликт обаче ще свърши с добро, казва врачката.

Известна като „врачката на Берлускони“ прогнозира още бедствия по света като земетресения, наводнения и пожари, тъй като 2010 г. може да се дефинира като година на огъня и на водата.

В областта на киното Стефанова предрича, че Сандра Бълок и Джордж Клуни ще изживеят златната си година в кариерата. Врачката не изключва един от двамата, а защо не и двамата, да спечелят Оскар.

На зимните Олимпийски игри във Ванкувър най-много медали пък ще спечели Русия, казва Стефанова в прогнозите си за света на спорта. На финалите на Световната купа по футбол в Южна Африка борбата за най-голямата титла ще се води или между Италия и Бразилия, или между Италия и Аржентина. Изненадата на надпреварата обаче ще бъде африкански отбор.

Във Формула Едно има голяма вероятност на финала за титлата да се борят Михаел Шумахер и новоизгряващ талант.