Как да подредим детския гардероб?

11
Добави коментар
kidi
kidi

Как да подредим детския гардероб?

февруари 17th, 2010 ˑ Категория: Любопитно ˑ 
1 Коментар

Детските гардероби винаги са разхвърляни и в безпорядък и все пак има много начини да направите един гардероб (дори и много малък) в детската стая.

Стъпка 1
Добавете втора пръчка за закачалки в гардероба на по-ниско ниво. Така детето може да стига само дрехите си и да ползва горната пръчка, когато порастне достатъчно, за да стига до нея.

Стъпка 2
Инвестирайте в няколко висящи кубчета, стелажи за обувки или други висящи системи за съхранение . Така ще успеете да разчистите пода и ще улесните децата да прибират нещата там, където им е мястото.

Стъпка 3
Бъдете безмилостни. Прегледайте дрехите на детето си и се отървете от всичко, което не е носило или не е вероятно да използва. Изхвърлете ги или подберете тези, които са запазени и здрави и ги дайте в магазин за втора употреба.

Стъпка 4
Добавете допълнителни рафтове, ако има място. Високите рафтове могат да се използват за съхранение на дрехи и принадлежности, които не са за настоящия сезон, а на по-ниските рафтове можете да подредите всичко, от което детето ви се нуждае или използва често.

Стъпка 5
Сдобийте се с няколко по-големи контейнери с цветни капаци. Това е добър начин да подредите всички обувки, сгънати дрехи и играчки.

Стъпка 6
Купете много малки, здрави закачалки, които да задържат дрехите на децата. Ако използвате тях, вместо обикновени телени закачалки, дрехите няма да се деформират толкова бързо.

Стъпка 7
Организирайте гардероба по видове дрехи: рокли и поли в единия край; ризи, престилки и якета в другия край.

Стъпка 8
Покажете на децата как да закачат и сгъват дрехите правилно, ако те са вече достатъчно големи. Спретнато сгънатите дрехи заемат много по-малко място в скрина, отколкото ако са просто натъпкани.

Стъпка 9
Вземете скрин или шкаф за дрехи, ако детето няма такъв. Там то ще прибира чорапи, бельо, тениски и други сгънати дрехи. Така ще се освободи допълнително пространство в гардероба.

Стъпка 10
Импровизирайте и се забавлявайте