Тристаен апартамент под наем и нощувки в Пловдив – тристайни апартаменти, краткосрочно, дългосрочно, в Кършияка до Новотела

3448
Добави коментар
Milchevi-Rent
Milchevi-Rent

Самостоятелен Ексклузивен хотел апартамент– за нощувки до „Пловдивски панаир” и Новотел Пловдив. Хотелски апартамент, луксозен, обзаведен, разполага със 2 спални, кабинет, с двойно легло, голяма хол-всекидневна на 2 нива и кухня-бокс, трапезария, 3 тераси, 2 санитарни възела, Интернет, климатици, 2 телевизора с кабелна цифрова телевизия, естествени мебели, паркет, разтегателен диван, ТЕЦ, заредени чисти чаршафи и кърпи за всеки гост. Този апартамент под наем за нощувки, на хотелски принцип, е близко до Международен панаир Пловдив, Новотел Пловдив, Стария град и Центъра. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка. Уникален самостоятелен апартамент на цял етаж, състоящ се от: Всекидневна, трапезария, бокс и кабинет на 2 нива в едно цяло с 2 тераси. Две спални с тераси, самостоятелен дрешник. Баня с вана 2 мивки, тоалетна, 2 прозореца. Перално помещение със самостоятелен санитарен възел. Голямо свързващо антре. Всички изложения. Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка. От собственик, без посредник – жилище дългосрочно, на хотелски принцип.

Цените могат да се договарят. Жилище за дългосрочно, краткосрочно и нощувки. Кратък наем – лично. Лични апартаменти, на хотелски начала, изгодни цени. Оригинални еко апартаменти под наем. Настаняване в стилни, семпли, чисти и обзаведени наемни жилища в центъра на гр. Пловдив, на тихо, но комуникативно място. В близост до Панаира и Стария град.

Годишен договор: 550 Euro за месец и депозит равен на месечен наем. Сметките за консумативи се заплащат на място. За по-кратък период от една година – цена по договаряне. По желание – почистване, пране, гладене и др. на преференциални цени. Възможност наемателите да ползват хотелски услуги. Домашен уют, чистота и комфорт. Без посредник, директно от собственик.

Краткосрочно и дългосрочно място за командировка, бизнес пътувания и почивка – наем без посредник, директно от собственик. Цените могат да са по-ниски, ако жилището се ползва като хотел. Настаняване и онлайн резервации в България, гр.Пловдив, Кършияка, района на Новотела и за Панаира в нова фамилна къща за Вип гости и за взискателни гости.

Под наем ВИП жилища и VIP апартаменти на хотелски принцип. Квартири за дългосрочен, краткосрочен наем и нощувки. Конкурентни цени. За редовни клиенти – отстъпки. Ако се нуждаете от спокойствие, уют, комфорт, подобен на този, който се чувства в собствен дом, то вие сте попаднали на правилното място: