Очаквайте по GTV през м. юли • Екрана.инфо – форум за телевизия •

3
Добави коментар

<div class=“style25″><a href=“http://gtv.bg“ target=“_blank“><img src=“http://ekrana.info/images/gtv_news.jpg“ align=“left“ hspace=“13″ vspace=“8″ border=“0″></a>“Форт Бояр”, „Уикенд на вечните руски комедии”, „Магарешки истории”,”Палм Спрингс”, „Трева” и още редица забавни предавания очакват зрителите на GTV през юли

Горещ и със сигурност весел месец очаква зрителите на GTV през юли. Наред с комедийните сериали като „На гости на третата планета”, , „Норм”, „Съквартиранти”, „Шантаво семейство”, телевизията ще добави и няколко нови заглавия в своята програма, които със сигурност няма да бъдат за изпускане.

Още от последния ден на юни любителите на английския хумор ще бъдат много доволни, защото в ефира на GTV се завръща не кой да е, а сериалът, класирал се на 12-то място в списъка на стоте най-добри британски комедии – „Какво ще кажат хората”. Всеки понеделник от 19:00 до 21:30 ч. и в петък от 19:00 до 22:00 ч. ще можем да се смеем заедно с кралицата на снобите Хиацинт Букет, чийто живот е осмислен най-вече от това какво мислят другите за нея.

На 5 и 6 юли предстои „Уикендът на вечните руски комедии”, а режисьорът на представените филми естествено е класикът в този жанр Леонид Гайдай. Първият от тях е „Кавказка пленница” и ще се излъчи на 5 юли, събота, от 16:00 ч. Веднага след това, точно в 17:30 ч., ще се посмеем и с „Дванадесетте стола” по едноименната книга на Илф и Петров. В неделя, 6 юли, от 16:00 ч. ще си припомним веселата песничка „А нам всё равно” от обявения за най-добрата руска комедия за всички времена „Диамантената ръка”. Руският уикенд ще завърши с „Иван Василиевич сменя професията си”, в който един господар от Средновековието и двама обикновени граждани ще сменят местата си във вековете благодарение на машина на времето…

Феновете на руското телевизионно изкуство ще имат възможността да му се наслаждават и с комедийния сериал „В преследване на Тарантино”, който GTV ще продължи да излъчва всяка събота от 21:00 ч. Представителите на две богати руски фамилии ще преминат през многобройни комични перипетии в търсене на все още неиздадения филм на Тарантино, който е обещан за подарък на бъдещи младоженци.

От 12 юли всяка събота и неделя от 16:00 часа пък ще бъде времето за приказки. Но не какви приказки, а най-известните класически приказки, разказани от комедианта супер шегобиец от прочутите „Магарешки истории”. Ще видим доста интересни интерпретации на историите за Хензел и Гретел, за Пепеляшка, за Принцесата и граховото зърно и др.

Не е за пропускане и завръщането на сериала „Трева”, чиито 10 епизода ще можем да гледаме от 17 юли, от вторник до четвъртък, в 20:00 и 20:30 ч. Нанси, която отскоро е вдовица, се превръща в новия квартален дилър на марихуана, за да издържа семейството си. Трудностите пред нея никак няма да са малко, но тя все пак ще си изгради лоялна клиентела, част от която е и почитаемият градски съветник.

В мистерии ще са обгърнати вечерите във вторник и сряда, когато от 2 юли GTV ще започне излъчването на хитовия сериал „Палм Спрингс”. След самоубийството на баща му, 15-годишният Джони Милър ще се премести да живее с майка си и втория си баща в Палм Спрингс, но съвсем скоро ще разбере, че красивият квартал всъщност крие редица ужасяващи тайни…

А любителите на големите риалити продукции също ще имат повод да почерпят, защото от 5 юли всяка събота и неделя от 19:30 ч. ще могат отново да съпреживяват всички емоции и изпитания, през които отборите на България преминаха във „Форт Бояр – Три нации” в битката за спечелване на съкровището. </div>
–––––––––––––––––––––––
“Fort Boiar”, „Uikend na vechnite ruski komedii”, „Magareshki istorii”,”Palm Springs”, „Treva” i oste reditsa zabavni predavania ochakvat zritelite na GTV prez iuli

Gorest i sus sigurnost vesel mesets ochakva zritelite na GTV prez iuli. Nared s komediinite seriali kato „Na gosti na tretata planeta”, , „Norm”, „Sukvartiranti”, „Shantavo semeistvo”, televiziiata ste dobavi i niakolko novi zaglavia v svoiata programa, koito sus sigurnost niama da budat za izpuskane.

Oste ot poslednia den na iuni liubitelite na angliiskia humor ste budat mnogo dovolni, zastoto v efira na GTV se zavrusta ne koi da e, a serialut, klasiral se na 12-to miasto v spisuka na stote nai-dobri britanski komedii – „Kakvo ste kajat horata”. Vseki ponedelnik ot 19:00 do 21:30 ch. i v petuk ot 19:00 do 22:00 ch. ste mojem da se smeem zaedno s kralitsata na snobite Hiatsint Buket, chiito jivot e osmislen nai-veche ot tova kakvo misliat drugite za neia.

Na 5 i 6 iuli predstoi „Uikendut na vechnite ruski komedii”, a rejisyorut na predstavenite filmi estestveno e klasikut v tozi janr Leonid Gaidai. Purviiat ot tiah e „Kavkazka plennitsa” i ste se izluchi na 5 iuli, subota, ot 16:00 ch. Vednaga sled tova, tochno v 17:30 ch., ste se posmeem i s „Dvanadesette stola” po ednoimennata kniga na Ilf i Petrov. V nedelia, 6 iuli, ot 16:00 ch. ste si pripomnim veselata pesnichka „A nam vs¸ ravno” ot obiavenia za nai-dobrata ruska komedia za vsichki vremena „Diamantenata ruka”. Ruskiiat uikend ste zavurshi s „Ivan Vasilievich smenia profesiiata si”, v koito edin gospodar ot Srednovekovieto i dvama obiknoveni grajdani ste smeniat mestata si vuv vekovete blagodarenie na mashina na vremeto…

Fenovete na ruskoto televizionno izkustvo ste imat vuzmojnostta da mu se naslajdavat i s komediinia serial „V presledvane na Tarantino”, koito GTV ste produlji da izluchva vsiaka subota ot 21:00 ch. Predstavitelite na dve bogati ruski familii ste preminat prez mnogobroini komichni peripetii v tursene na vse oste neizdadenia film na Tarantino, koito e obestan za podaruk na budesti mladojentsi.

Ot 12 iuli vsiaka subota i nedelia ot 16:00 chasa puk ste bude vremeto za prikazki. No ne kakvi prikazki, a nai-izvestnite klasicheski prikazki, razkazani ot komedianta super shegobiets ot prochutite „Magareshki istorii”. Ste vidim dosta interesni interpretatsii na istoriite za Henzel i Gretel, za Pepeliashka, za Printsesata i grahovoto zurno i dr.

Ne e za propuskane i zavrustaneto na seriala „Treva”, chiito 10 epizoda ste mojem da gledame ot 17 iuli, ot vtornik do chetvurtuk, v 20:00 i 20:30 ch. Nansi, koiato otskoro e vdovitsa, se prevrusta v novia kvartalen dilur na marihuana, za da izdurja semeistvoto si. Trudnostite pred neia nikak niama da sa malko, no tia vse pak ste si izgradi loialna klientela, chast ot koiato e i pochitaemiiat gradski suvetnik.

V misterii ste sa obgurnati vecherite vuv vtornik i sriada, kogato ot 2 iuli GTV ste zapochne izluchvaneto na hitovia serial „Palm Springs”. Sled samoubiistvoto na basta mu, 15-godishniiat Joni Milur ste se premesti da jivee s maika si i vtoria si basta v Palm Springs, no suvsem skoro ste razbere, che krasiviiat kvartal vsustnost krie reditsa ujasiavasti taini…

A liubitelite na golemite rialiti produktsii susto ste imat povod da pocherpiat, zastoto ot 5 iuli vsiaka subota i nedelia ot 19:30 ch. ste mogat otnovo da suprejiviavat vsichki emotsii i izpitania, prez koito otborite na Bulgaria preminaha vuv „Fort Boiar – Tri natsii” v bitkata za spechelvane na sukrovisteto.