СРЕЩИ В ДУХОВНИЯ СВЯТ I

53
Добави коментар
shimjong
shimjong

1.
hituc –
Споделете и ваши срещи или преживявания 02.03.2010 13:02

Всеки е преживял или чул интересни неща…

цитирай

2.
hituc –
Често си представяме нещата много идеализирано 02.03.2010 13:05

Тези послания ни показват, че и личности като Исус и Буда се притесняват за много неща… разбира се много от техните притеснения са за нещата които техните последователи вършат. Любопитното в посланията е, че дори християните не разбират сърцето на Исус… дори тези които са около него в духовния свят.

цитирай

3.
анонимен –
Аз не го ща тоя! 03.03.2010 07:26

„Но въпреки, че християните служат на Исус, изпълнявайки най-висшата цел на своя земен живот, Исус се чувства самотен.“ Какъв точно егоистичен бог ще да е тоя който да изисква от последователите си това? Предпочитам да съм си добър човек без да изпълнявам „висшата“ си цел. Това настрана ама тоя тип с книгата … айде ще си спестя „суперлативите“ , поне ме разсмя 🙂

цитирай

4.
анонимен –
голямо престъпление е да мътиш у… 03.03.2010 09:07

голямо престъпление е да мътиш умовете на хората с подобни глупотевини.

цитирай

5.
анонимен –
Много интересни послания 03.03.2010 09:24

Явно е че и в духовния свят Християнит са ограничени и не разбират Исус

цитирай

6.
hituc –
И стария и новия завет се базират на откровения и духовни послания 03.03.2010 09:25

И стария и новия завет се базират на откровения и духовни послания (Това е спиритуализъм). Прочети и за Преображението, Исус завежда дори тримата си най-верни последователи на духовна-спиритуалистка среща с Мойсей и Илия, които се появяват духовно на хълма и разговарят с него. Това е първия път когато пише, че Исус дискутирал с тях възможността да поеме пътя на кръста (като второстепенен път за спасение) при условие, че не бъде приет от Евреите.

цитирай

7.
hituc –
Книгата на Енох е че тя е писана след като Бог го взима в духовния свят 03.03.2010 09:26

Нека дам за пример и Книгата на Енох. Тя се цитира през цялата Библия. Тя е първата написана книга и е част от намерените в Кумран писания на Стария Завет. Специфичното за Книгата на Енох е че тя е писана след като Бог го взима в духовния свят. Той е диктувал духовно тази книга на един от внуците си. Когато я прочетем разбираме, че цялата Библия се базира на нея. Също става ясно, че без да са я чели много Християни са започнали през вековете да тълкуват Библията погрешно, по човешки.

цитирай

8.
hituc –
Самото Християнство започва чрез спиритуалистични срещи. 03.03.2010 09:27

След като отива в духовния свят Исус посещава Ада и прави фундамент за освобождение на хората там. След това Исус 40 дни се явява духовно на последователите. Библията описва как се явява в стаята дори при заключени врати (Понеже тялото му е нетленно-духовно, а не физическо). Библията забранява срещи с с лошия духовен свят, който може да ни отклони от Божията воля. Но с Исус и други светии около него трябва да контактуваме.

цитирай

9.
анонимен –
според християнската религия х… 03.03.2010 10:11

според християнската религия хората са равни пред господ. така, че за никого на този свят не е възможно да вижда или пък да разговаря с Исус или някой светия. ако господ пожелае Исус да е видим,то това ще важи за абсолютно всички на тази планета. освен това ‘духовния’ свят няма физически измерения,т.е. няма как да видиш някой,или пък да му ‘оставите бележка’ и т.н. изобщо, срещите с отвъдното са много по-малко вероятни от срещите с извънземни например. хората които пращат и получават съобщения от ‘духовния свят’ са отявлени лъжци и мошенници от най-долен тип.

цитирай

10.
анонимен –
Такова безсрамие и богохулство! 03.03.2010 12:21

За мен е видно, че това са пълни долнопробни измишльотини на някой търгаш! Според мен първо му куца много яко на човека интерпретацията на „духовното“ у тези личности, камо ли всичко останало!

цитирай

11.
анонимен –
Наистина е Богохулство да се отричат духовните послания 03.03.2010 12:24

Никои не казва, че те трябва да съвпадат с нашите измислени разбирания. Духовните послания ни разкриват реалността такава каквато е, та дори и това да не ни харесва или да ни кара да се коригираме!

Много интересни неща ме кара да се замисля тази статия! 🙂

цитирай

12.
hituc –
Някои се мислят за Християни а не са си прочели Библията 03.03.2010 12:32

Какво е това безумие: „зспоред християнската религия“ не трябвало да общуваме с Исус. Това кой запушен духовно пастор го е измъдрил. Той като не може да общува с Исус, даи да обвини всички които могат, за да не му упадне бизнеса.

Ако не можете да общувате с Исус не се пишете за Християни, а за антихристи… Разбира се, че всеки може да общува с Исус, само да поиска искрено и да има правилното сърце. Много християни са с капаци на очите, така че няма смисъл Исус да разговаря с тях. Те просто вече мислят „че знаят всичко“. Дори и Исус да дойде, те ще пчнат да го поучават и казват какво да прави.

Точно затова тези послания представят много достоверно нещата. Християните на земята не разбират сърцето на Исус. Когато отидат в духовния свят разбира се, че той не може да сподели спокойно с тех. Техните фанатични и предубедени концепции трудно биха се променили там. А това дълбоко наранява сърцето на Исул.

цитирай

13.
анонимен –
безумие е да обясняваш къде живее … 03.03.2010 13:38

безумие е да обясняваш къде живее Исус,как се чувства и други такива врели-некипели. пак ще кажа ,че на този свят няма хора които говорят с ‘духовния свят’, а пък оттам никой не се е върнал за да разкаже,така че според мен тези ‘послания’ са най-долни лъжи.

цитирай

14.
анонимен –
ЛУДИ 03.03.2010 21:13

луди хора колкото си искаш

цитирай

15.
анонимен –
slepotiq 18.09.2011 02:47

Mnogo malko hora za tezi koito sa imali kontakt v dneshnoto vreme s Isus trudno e da se kaje istina ili laja vse pak po onova vreme toi se qvqva na vsi4ki jivi za da go vidat taka che sega ve4e toi e na nebeto i rqdko se qvqva obiknoveno angelite varshat tova,no pnogo chesti i edni drugi angeli padnali matqt horata

цитирай

16.
hituc –
Безумие е да казвате, че вярвате в Исус и да не ви интересува къде е 19.09.2011 12:14

Нещо повече, това е безотговорно и егоистично да не се интересуваме какво е сърцето на Исус. Самата му ситуация, че в духовния свят е обграден от християни които не го разбират, а като просяци само искат от него е наистина жалка и болезнена…

Безотговорно и егоистично е християни да се интересуват само от личното си спасение, вместо да се интересуват как да осводят сърцето на Бог и преобразим този свят в свят на истинска любов, за каквъвто Бог го е създал да бъде.

Що се отнася до способността да разговаряме в Исус, задължително е нашето ниво на сърцето да има обща база с неговото. Егоисти и материалисти определено не могат да разговарят с него.

Ако и вие не можете, означава, че не сте компетентни и да казвате какво е правилно, какво не… егоистите нямат нивото да чувстват истината.

цитирай