Орална любов за нея

13
Добави коментар

На повечето жени им е омръзнало да четат по разни списания как да бъдат единствени и неповторими за мъжете си, как да ги задоволят напълно и да станат виртуози в областта на секса.

Като се замислим реално обаче, на мъжете им е много по-лесно да стигнат до върховното удоволствие, отколкото на нас и, въпреки това, ние сме тези, които винаги се престарават. Дали защото мъжете рядко четат списания или защото слабо ги интересува, огромен процент от тях не знаят как да доставят правилно ласки на любимата. Загрижени за тяхната осведоменост, ние от Розали се заехме да обясним как правилно да доставят орална любов на партньорката си. Все пак не е редно само да си искат, трябва и да дават.

Преди всичко мъжете трябва да се осведомят коя част трябва да стимулират и как да го правят. Чувала съм не един случай, в който мъже буквално ближат партньорката си там, все едно сладолед на клечка. Или пък други, които мислят, че точното място е влагалището и именно там трябва да вкарват езика си. Ето от такива невежи в оралната любов страдат много жени и мислят, че целувките по интимните им части не са нещо хубаво, дори излишно.

Как трябва да се прави?

Най-важното от всичко е да се намери точното място. Това е Негово величество Клиторът! Всички знаем къде се намира това малко топченце, но е много важно да покажем и на мъжете къде е. За съжаление на някои от тях трябва да им бъде изнесен урок с нагледно показване, за да се ориентират.

Клиторът на жената трябва да се обгрижва нежно и деликатно. Всякакви грубости или по-пресилена стимулация може да убият възбудата на жената. Върхът на езика трябва да докосва съвсем леко и дразнещо тази интимна точка. Колкото по-бързо той си движи езика, толкова по-възбуждащо и страхотно е. Кои са основните техники, които ще помогнат жената да достигне до оргазъм?
 

Докато се спуска надолу към интимните й части, мъжът може съвсем нежно да целува гърдите, корема, бедрата й. Преди да се запъти към точното място, може да я подразни с целувки по външната част на интимните й части.
Активна и нежна стимулация на самия клитор, както вече споменахме. Това побърква всяка представителка на нежния пол и може да я докара до оргазъм, стига да е напълно отпусната.
Когато жената е достатъчно възбудена, леко засмукване на клитора винаги би било невероятна добавка.
След като се е постарал достатъчно върху главния герой – клитора, едва тогава мъжът може да премине към останалите части от женската анатомия, които също са зажаднели за целувки.
Докато с език се концентрира върху клитора, мъжът може да донесе още по-голямо удоволствие на жената, ако съвсем нежно докосва с пръст влагалището й. Това би я довело до истински екстаз.

Е, момичета, имате ли какво още да добавите? С огромно нетърпение очакваме мненията на всяка от вас. А, ако искате това да бъде прочетено от вашите половинки, не се чудете, а им пратете статията. По погрешка, разбира се….

26.06.2008