Класиране – РИО Хасково

82
Добави коментар

Класиране – РИО Хасково

Публикувано на: 11.07.2006 |
източник: РИО Хасково
Сподели в Svejo.net | Facebook| Последни новини

Чрез ЛИНК може да си проверите класирането:

Стани приятел на „Къде да уча?“ във facebook и препоръчай на своите приятели

Последни новини

/Къде да уча?/ Протест с искане за подмяна на учебниците от основния курс още от следващата учебна година стягат родители във Варна. Преди ден те публично предупредиха, че няма да пускат в клас децата си, ако до 2 седмици просветният министър Тодор Танев не определи срок за подмяна на учебниците.

/Къде да уча?/ Цената на тапиите за висше образование според специалността.
С името на автора на офертата валят и обяви за платена любов

/Къде да уча?/ Брат и сестра до седми клас носят повече точки на кандидатите в някои школа

/Къде да уча?/ Искат връщане на техникумите, настояват психолози да са класни ръководители

/Къде да уча?/ София. Езиковите гимназии също ще могат да приемат от пети клас както математическите, заяви председателят на образователната комисия Милена Дамянова. Тази възможност ще залегне в новия образователен закон, тъй като много езикови школа искали да им се позволи ранен прием.

/Къде да уча?/ Емилия Иванова е директор на Националната търговско-банкова гимназия, която миналата година отпразнува 100-годишен юбилей. Пред „Стандарт“ тя коментира проблемите в професионалните гимназии и перспективите пред техните възпитаници.Копирано от standartnews.com

/Поглед.инфо/ Висшето е на път да стане безплатно, при условие че студентът е теглил заем за следване и остане да работи в България поне 5 г. след завършването си. Това предвижда Стратегията за висше образование, която беше официално представена от служебния образователен министър Румяна Коларова и нейните заместници, пише „Монитор“.

/Къде да уча?/ Учениците, които ще завършат училище догодина, са с 8000 по-малко от предшествениците си, информира вестник „Монитор“.

/Къде да уча?/ Втората от серията дискусии „Дневният ред на България“, организирани от в. „Стандарт“ и Българската академия на науките, събра учени, преподаватели, администратори и политици в сградата на БАН. Копирано от standartnews.com

/Къде да уча?/ Вече стана традиция около 1/10 от всеки випуск абитуриенти да отива да учи в чужбина. В последните години се очертават и някои любопитни тенденции при кандидатстването, които карат и чуждите университети да променят изискванията към нас.