Каква красота: цялата еротична фотосесия на Анна Баранска

3
Добави коментар

В интернет пространството се завъртяха всички кадри от еротичната фотосесия на капитанката на полския национален отбор по волейбол Анна Баранска за „Плейбой“. 26-годишната националка се престраши да захвърли дрехи и задръжки за новия мартенски брой на полския вариант на култовото мъжко списание. Както казват в такива случаи: красива, умна и шампионка.

 

„Казах „Да“ на издателите, за да направя някаква промяна. Много ми се искаше да извърша нещо лудо“, сподели след края на снимките 178-сантиметровата палавница, която е първата спортистка, лъснала чисто гола на корицата на полския „Плейбой“.

  

От редакцията на няколко пъти са пробвали да навият различни местни спортисти да се съблекат, но са удряли на камък. И така до предложението към Баранска, която след няколко увещания най-накрая дава положителен отговор.

 

Анна може и да е пионер в родината си, но въобще не е първата звезда на женския волейбол, взривила спортната общественост с голи снимки. Много преди нея това направиха сочените за секссимволи Франческа Пичинини от Италия и хърватката Саня Попович.

Анна Баранска е състезателка на Алупроф (Биелско Бяла). През 2009 година тя стана бронзова медалистка с „Дружина Полска“ на европейското първенство по волейбол в Лодз.