Как да спасите връзката си

1
Добави коментар
villy89
villy89

Кои са подводните камъни, които могат да разрушат взаимоотношенията ви.
Ако мислите, че първата среща е най – трудна, представете си колко ще ви е трудно когато нещата се объркат след като сте си задълбочили отношенията. И не само това, а и когато се опитвате да оправите вече разбити и изчезнали отношения с половинката си. Има огромен лист с „убийците” на една връзка, но по – важното е как да ги избегнете.

Вас пред него
Поставянето на себе си пред партньора е сигурен начин да убиете една връзка. Ако животът, работата и чувствата са ви по – важни за вас от любимият, то вие сте близо до това да приключите „играта”.
Опитайте се да бъдете отворени към чувствата на партньора ви ако наистина го обичате, те ще са на първо място за вас.

Контрол
Опитвате се да контролирате всеки ход и решение на партньора си. С течение на времето всяка личност ще противодейства на този контрол и нещата ще станат много сложни и объркващи. И в крайна сметка ще се разделите. Никой не иска да го третират като малоумник, който не може сам да преценява нещата и да контролира живота си.

Обсебващо присъствие
Трябва ли да сте всяка минута, всяка секунда около половинката си?
Това вече е остаряло! Няма много хора, които биха могли да издържат в компанията на един и същи човек цял ден. Това обсебващо присъствие обикновено е знак за липса на доверие и несигурност.

Изневяра
Тук няма какво да се казва толкова. Измамиш ли любимият човек нещата се разпадат и всичко е въпрос на време. Това е проблем, от който никой не може да се отърве, той вечно ще стои по между ви, даже и да простите, никога няма да забравите, а ето това вече е по – големият проблем в една връзка.

Любов, романтика и уважение
Ето тези три неща ако изчезнат връзката загива веднага. Няма ли ги, вие ставате просто познати с облаги и това е. Няма смисъл да сте заедно повече.

< Предишна

 

Следваща >