Цени 2015 за спа почивка в Thermo Спа хотел Римска баня с. Баня, Разлог – Туроператор Рад-Феста

3
Добави коментар
radfesta
radfesta

ID: 8447Thermo Спа хотел Римска баня 3*** с. Баня, Разлог

Преглед

Описание
Thermo Спа хотел Римска баня 3*** с. Баня, Разлог

Хотелски комплекс Римска баня e разположен в южната част на село Баня, само на 5 км от ски курорта Банско, привлича с ключовото си местоположение и възхитителната гледка, наличието на минерална вода и прекрасния въздух, който зарежда с енергия и здраве.
Продължава…

Дестинация
2778 с. Баня, Разлог БългарияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
Thermo Спа хотел Римска баня 3*** с. Баня, Разлог

Хотелски комплекс Римска баня e разположен в южната част на село Баня, само на 5 км от ски курорта Банско, привлича с ключовото си местоположение и възхитителната гледка, наличието на минерална вода и прекрасния въздух, който зарежда с енергия и здраве.
Дестинация
На територията на комплекса: Комплексът предлага ресторант, лоби бар, магазини, конферентна зала с 25 места, закрит басейн с минерална вода, СПА център с масажен кабинет, фитнес зала, римска баня, сауна, джакузита с минерална вода и вана на Клеопатра. Едно от основните преимущества на комплекса е течащата минерална вода с температура 58 градуса по Целзий, която е с доказани лечебни качества за хронично-възпалителни заболявания на опорно-двигателния апарат, хронични гинекологични заболявания, възпалителни заболявания на нервната система.
Настаняване: Хотелът предлага 24 луксозно обзаведени стаи от които :
* 15 двойни стаи
* 5 единични стаи
* 2 апартамента с общо помещение
* 2 апартамента лукс с две отделни помещения
* 6 къщички
Всички стаи са оборудвани с мини бар, сателитна телевизия, рум-сървиз. За гостите на хотела са осигурени ски гардероб и охраняем паркинг.
На разположени на гостите са и 6 фамилни къщички с кухненски бокс, хол, спалня, санитарен възел, вана с минерална вода, мини бар и сателитна телевизия.
Ресторант: В хотела на разположение на гостите са лоби бар и ресторант с 70 места, предлагащ вкусни
традиционни специалитети. Ресторантът е изключително подходящ както за обяд и вечеря,
така и за организиране на сватби, семейни и фирмени тържества.
Конферентен туризъм: Хотелът разполага и с конферента зала с 30 места за провеждане на делови срещи, конференции и Интернет зала.
Спа център: Хотел „Римска баня“ има закрит басейн с минерална вода, СПА център с масажен кабинет, фитнес зала, римска баня, сауна, джакузита с минерална вода и вана на Клеопатрa.

Цени зима 2015
Валидни в периода 19.12.14-30.03.15 г.
/с изключение на Коледа и Нова година/

Настаняване

Цена на вечер
при 1-3 нощувки

Цена на вечер
при 4-7 нощувки

Цена на вечер
при 7 + нощувки

Единична стая

70 лв.

67 лв.

64 лв.

Двойна стая за 2-ма

100 лв.

95 лв.

90 лв.

Студио за 2-ма

110 лв.

105 лв.

100 лв.

Апартамент за 2-ма

120 лв.

114 лв.

108 лв.

Апартамент лукс с 2 спални за 4-ма

180 лв.

171 лв.

162 лв.

Цените са на вечер за съответното помещение и включват:
– Нощувка
– Закуска на блок- маса;
– Безплатно ползване на СПА център от 9 до 21 ч. с два вътрешни басейна с минерална вода с температура на водата 31°С и 35°С, джакузи, сауна, парна баня, ледена стая, халат, фитнес, зона за релакс;
– Безплатно ползване на WiFi интернет в целия хотел;
– Безплатен сейф за лаптоп във всяка стая;
– Безплатно ползване на детски кът за деца от 3 до 6 г. от 8.00 до 22.00 ч.;
– Безплатно ползване на кошарка за бебета и столчета за бебета /в ресторанта/;
– Безплатен неохраняем паркинг с видеонаблюдение;
– Безплатен транспорт до и от начална станция на лифта през ски-сезона;
– Туристическа такса и ДДС

Доплащане:
– Доплащане за възрастни на допълнително легло: 35.00 лв.
– Деца до 5,99 г. се настаняват безплатно.
– Деца от 6 до 11,99 г. на редовно легло заплащат цена за възрастен.
– Деца от 6 до 11,99 г. на допълнително легло: 15.00 лв.
– Ползване на комбинирана спортна площадка (тенис, волейбол, баскетбол, футбол), топки, тенис ракети и тенис машина – съгласно ценоразписа на хотела.

Забележка:
Ценовите оферти и отстъпки не се отнасят за официалните празници.
Хотелът си запазва правото при промяна на икономическите условия да прави промяна на цените.По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД има сключена застраховка № 0703-190-2014-00005 “ОЗК – ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със срок до 07.01.2016.год.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.
Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди.
Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.