Спа хотел Аспа Вила 3*** с. Баня, Разлог

2
Добави коментар
radfesta
radfesta

Начало Оферти Спа почивки Спа почивки в България с. Баня, Разлог Спа хотел Аспа Вила 3*** с. Баня, Разлог  
 

ID: 8451Спа хотел Аспа Вила 3*** с. Баня, Разлог

Преглед

Описание
Спа хотел Аспа Вила 3*** с. Баня, Разлог

Спа хотел Аспа Вила се намира в село Баня – балнеоложки център, разположен в централната част на разложката котловина, която е заключена между красивите планини Рила, Пирин и Родопите, на 5 км. от Банско. Природните и климатични условия и ресурси на района предлагат възможности за развитието на зимен и летен планински туризъм, както и на балнеотуризъм.Продължава…

Дестинация
 с. Баня, Разлог БългарияАдрес за контактиРАД-ФЕСТА – туроператор 044371000 ул. Христо Белчев 35 ет. 1СофияБългарияТелефон: +359 2 986 39 27Факс: (+359 2) 989 19 55Изложение

Описание
Спа хотел Аспа Вила 3*** с. Баня, Разлог

Спа хотел Аспа Вила се намира в село Баня – балнеоложки център, разположен в централната част на разложката котловина, която е заключена между красивите планини Рила, Пирин и Родопите, на 5 км. от Банско. Природните и климатични условия и ресурси на района предлагат възможности за развитието на зимен и летен планински туризъм, както и на балнеотуризъм.
Дестинация

Настаняване: Спа хотел Аспа Вила разполага със 17 двойни стаи по 28 кв.м, 19 луксозни стаи по 35 кв. м, 4 апартамента по 70 кв. м и 1 студио, обзаведени, за да създадат приятна почивка и комфорт. Те разполагат с мека и удобна мебел, централна климатизация, телевизор, стерео уредба, връзка за високоскоростен интернет, телефон и мини бар. Модерното осветление е професионално и съобразено с цялостния интериор. Апартаментите и луксозните стаи разполагат с вана, душ кабина както и обширни тераси с изглед към борова гора. Всеки апартамент предлага хол и спалня, като всяко едно от помещенията е със самостоятелна баня и телевизор.

Цени зима 2015
Валидна в периода 11.01-28.02.2015 г.

Настаняване

цена на вечер

Двойна стая – басейн

89 лв.

Единична стая – басейн

70 лв.

Двойна стая – гора

99 лв.

Единична стая – гора

80 лв.

Наем на апартамент за двама

130 лв.

Цените са на помещение и включват: нощувка, закуска, ползване на минерален басейн, сауна, парна баня, “ледено ведро”, фитнес, паркинг, безжичен интернет, курортен данък и ДДС.Намаления за настаняване на допълнително легло в двойна стая – гора:
• Деца до 5.99 г. на допълнително легло – безплатно /макс. 2/;
• Деца 6-11.99 г. на редовно легло – 20% намаление;
• Възрастен на допълнително легло – 20% намаление;Условия за плащане:
Изисква се 100% плащане до 5 дни след потвърждение на резервацията!По смисъла на чл. 42 от Закона за туризма за задължителна застраховка “Отговорност на туроператора”, “РАД-ФЕСТА’’ ЕООД има сключена застраховка № 0703-190-2014-00005 “ОЗК – ЗАСТРАХОВАНЕ” АД със срок 08.01.2015 до 07.01.2016 г.
Посочените цени не са валидни по време на великденски и официално обявени национални празници или други събития от фестивален, конгресен, спортен и рекламен характер.
Уважаеми клиенти,
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че всички туристически програми и цени, публикувани в интернет пространството са с информационна и рекламна цел. Съгласно чл. 28, ал. 2 от ЗТ достоверна и окончателна цена и програма се счита тази, която е предоставена в офиса на фирмата и в бюрата на нейните партньори и при сключване на потребителски договор за конкретна резервация или пътуване.
Фирма ‘’РАД-ФЕСТА’’ ЕООД Ви уведомява, че може да има случаи на публикувани две и повече рекламни оферти за даден хотел, чиято политика е стимулиране на продажбите за определени периоди.
Такава рекламна оферта задължително указва периода на валидност и не може да се тълкува, че е подвеждаща информация спрямо публикувана оферта за редовните цени през цялата година.