Мария Попова е новият оперативен директор на „Юнайтед Партнърс” | PR&Медиа Новини

2
Добави коментар
EventsTeam
EventsTeam

сп. Human Capital I 2010-03-18

Мария Попова е новият оперативен директор на българската компания в сферата на комуникациите и връзки с обществеността „Юнайтед Партнърс”. Тази нова позиция е част от стратегията за разширяване и развитие на дейността на агенцията на международни и регионални пазари, върху което ще се фокусират създателите на компанията – Мария Гергова и Гергана Василева.

Мария Попова започва кариерата си в сферата на ПР-а преди 8 години в „Юнайтед Партнърс”. С работата си за клиенти като Procter & Gamble, Lufthansa, ING Bank, Diageo, БТК, UNICEF, Johnson WAX тя натрупва богат опит в разработването и прилагането на корпоративни, продуктови и социални кампании, събитиен мениджмънт и управление на кризисни комуникации.

Две години заема длъжността „Акаунт Директор” в международната комуникационна верига Mmd Corporate, Public Affairs & Public Relations Consultants, където консултира по отношение на корпоративни комуникации и пъблик афеърс международни компании като GE Energy, ArcelorMittal, ТВЕЛ, Intel. В сферата на продуктов PR и връзки с медиите работи с клиенти като BASF, Mars inc, Nokia, easyJet, Panasonic, Nexcom, Groupama и други. Мария Попова участва и в стратегическото и административно управление на българския офис на агенцията.

Оригинална публикация

Leave a Reply