11 златни правила на една прелъстителка

3
Добави коментар

Според сексолозите, за доста жени романтиката и сексът са две неразделни понятия. Мъжете обаче усещат близостта по съвсем друг начин…

Златно правило 1. Търсете винаги нови места, където да се любите. Разнообразието създава приятно напрежение в живота.
Златно правило 2. И холът може да бъде любовен терен. Страхотно възбуждащо е да го направите на дивана или пред камината.
Златно правило 3. Сексът в банята е чиста работа. Изкъпете се заедно под душа или във ваната. Светлината трябва да приглушена, може да запалите. Сипете си по една чаша изстудено шампанско.
Златно правило 4. Кухнята не е предназначена само за готвене! Преди да се любите, можете да се нахраните взаимно. Заложете на храните, които провокират към ласки. И не затрупвайте кухненската маса с прибори, може да ви потрябва…
Златно правило 5. А какво ще кажете за малко любов под открито небе? В градината, например, е идеално. Намерете усамотено кътче, вземете одеало или килимче и не забравяйте разхладителните напитки!
Златно правило 6. Сред природата, далеч от града, е много романтично. Направете си екскурзия с пикник и сервирайте секс за десерт. Незначителната опасност да се натъкнат на вас други екскурзианти засилва удоволствието.
Златно правило 7. Сексът в парка също може да се окаже вълнуващо преживяване. Но бъдете дискретни, наоколо щъкат деца!
Златно правило 8. Няма по-възбуждащо нещо от шума на прибоя. Недостатъкът на секса на плажа е досадният пясък, който може да ви развали цялото удоволствие.
Златно правило 9. И в асансьора човек може да се съблече, за да получи разтърсваща доза удоволствие. Само че са необходими здрави нерви и голяма доза сръчност. Натиснете стоп-бутона точно между два етажа и се молете някой оправен съсед да не са обади на фирмата по подръжка.
Златно правило 10. Тоалетната на самолета или влака е изключително привлекателно място за секс, според голям процент от влюбените двойки. Българските железници обаче май не са много подходящи за такъв род изпълнения…
Златно правило 11. Не го забравяйте никога: няма нищо по-прекрасно от това да прелъстяваш и да бъдеш прелъстяван!

Like this:

Like Зареждане…

Related