Упражненията на Кегел – за подобряване на ерекцията

13
Добави коментар
dude
dude

Упражненията на Кегел – за подобряване на ерекцията
Untitled Document
Има различни комбинации от упражнения за РС мускула, които можеш да правиш. Избери една, което ти подхожда най-много, и я прави редовно. Кажи и на половинката си да я прави; за нея ще има същите положителни предимства. Никога не забравяй, че трябва да държиш другите си мускули отпуснати.

Комбинация 1

Бързо стягай и отпускай мускула в продължение на 10 секунди. После почини 10 секунди. Направи 3 такива серии. След това почини 30 секунди.

Стегни за 5 секунди, след това 5 секунди почивка – 10 пъти подред.

Стегни за 30 секунди, след това 30 секунди почивка – 3 пъти подред.

Повтори първата стъпка и си готов за деня.

Комбинация 2

Стегни мускула и брой до 5. Отпусни. Повтори 10 пъти.

Стисни и отпусни мускула 10 пъти бързо. Повтори 3 пъти.

Стягай и отпускай РС мускула в къси и дълги интервали 10 пъти. повтори серията 3 пъти.

Стегни мускула и задръж колкото можеш повече. Опитай се да достигнеш 120 секунди (спокойно, това са само 2 минути).

Комбинация 3

Напълно стягай и отпускай мускула. Започни с една серия от 30 повторения и постепенно показвай до над 100.

Стегни мускула колкото можеш по-силно (убеди е, че стягаш само РС мускула). Задръж 20 секунди. Почини 30 секунди. Повтори 5 пъти.

Комбинация 4

просто стягай и отпускай мускула в продължение на 2 минути на ден и постепенно увеличи до 20 минути – поне 3 пъти дневно. в края трябва да можеш да правиш по 200 повторения на сесия.

По всяко време, на всяко място

Не забравяй, че можеш да правиш тези упражнения почти навсякъде и по всяко време. Просто нямаш оправдание да пренебрегваш упражненията. Никой няма да знае, че стягаш някой мускул, освен ако, разбира се, не се хилиш като идиот междувременно.

Тъй като мускулът се заздравява бързо, ще забележиш, че ще започнеш да се будиш с по-солидна ерекция, а това винаги е нещо хубаво, особено ако до теб спи някое хубаво цвете и двамата сте голи (знаеш какво имам предвид).

Лично аз препоръчвам да правиш тези упражнения всеки ден до края на живота си. Повярвай ми, сексуалните ти възможности и контролът ще се увеличат много и пенисът ти ще стане по-силен и по-твърд.

Изстрел до тавана

РС упражненията могат да ти помогнат и за “далечната стрелба”. Гледал ли си порно актьора Питър Нортън? Е, носят се слухове, че той се упражнява всеки ден. И така може не само да има много здрава ерекция, но може и да изстрелва спермата си до тавана. Приятно прекарване при чистенето…

Все пак резултатите няма да станат очевидни, щом завършиш първата комбинация от упражнения. Отнема време, както и при всички други мускули, които упражняваш редовно.

Една бонус секс техника

След като овладееш упражненията и видиш значителната разлика, следващия път, когато правиш секс с момичето си, остани в нея без да се движиш. Вместо да влизаш и да излизаш, просто стискай и отпускай РС мускула си.

Ако и тя е правила упражненията, можете и двамата да правите това, като ти ще усещаш как вагината й те “прегръща” по-силно. Тя ще усеща последователен натиск по Г-точката и, повярвай ми, най-вероятно и на двамата ще ви е невероятно приятно.

Това е всичко; елементарни неща, с които можеш да я задоволяваш и едновременно с това да задоволяваш себе си. Забавлявай се!