Галена Димова стана Мис Summer International

5
Добави коментар
nicky
nicky

Галена Димова стана Мис Summer International


A
+

11:18  |  1 октомври 2007

/ Редактор: Райна Деницова
/  

Италианци дялат от мрамор скулптура с реалните форми на българката.

„Мис България – Вселена“ 2005 Галена Димова грабна короната на победителка в международния конкурс за красота Miss Summer International 2007. Състезанието завърши миналата нощ в луксозния италиански курорт Форте дей Марми, близо до Пиза. За короната в продължение на три дни се бориха красавици от 60 страни, като до големия финал достигнаха едва 17. Момичетата били оценявани освен на сцената и по време на фотосесии, следяло се и поведението им по време на круизите и нощните обиколки с луксозни лимузини из курорта, който се смята за любимия на Берлускони.
Освен на журито нашето момиче станало любимка и на медиите, и на представителите на изкуството, дошли да наблюдават надпреварата. В крайна сметка известни местни скулптори толкова се вдъхновили от дългокраката българка, че решили да направят мраморна скулптура с нейните реални форми и да я поставят в центъра на елитния курорт, съобщи за „Монитор“ продуцентката Меги Савова. Веднага след финала на Галена била направена гипсова отливка на цялото тяло, по която ще бъде изваяна мраморната фигура, писа Монитор.
Конкурсът за красота Miss Summer International 2007 се провежда за първи път в Италия. Няколко големи телевизии като SKY, MediaSAT и RAI са снимали тази година красавиците. Снимки >>