Доставка на цветя, букети и подаръци

2
Добави коментар
Vanillaflowers
Vanillaflowers

Доставка на цветя, букети и подаръци

Ванила е един от големите онлайн магазини за доставка на цветя, букети и подаръци. И това е така, защото държим на качеството на нашите продукти и услуги и на доволните клиенти. Ванила извършва доставки на цветя в София, Варна, Пловдив, Бургас, Русе, Плевен, Велико Търново, Стара Загора и цяла България.  Изпратете цветя и до любимите ви хора в чужбина чрез нашата партньорска мрежа от флористи в цял свят. Обадете ни се или поръчайте цветя онлайн и ние ще направим една приятна изненада от Ваше име!

Ванила прави експресни доставки на цветя до по-големите градове и доставка на цветя за следващия ден за останалата част на България и чужбина.

За да усилите ефекта от букета, кошницата с цветя или аранжировката, която сте избрали да изпратите на любимия човек, може да добавите и някои от нашите допълнителни подаръци – шоколадови бонбони, напитки, плюшени играчки. Един добър начин да изненадате приятно хората на които държите, е да им изпратите и кошница с плодове, кошница с лакомства или гурме кошница, които ще откриете в нашия онлайн каталог за подаръци.

Дали ще направите поръчка на цветя за Свети Валентин, ще изпратите цветя за 8-ми март или ще изненадате някой с красив букет от рози, изящна кошница с цветя или оргинална цветна аранжировка,  Ванила гарантира високо ниво на обслужване и стилни букети, изработени от нашите опитни флористи по последните тенденции във флоралния дизайн.

Поръчайте цветя и изпратете усмивка с Ванила!

Дизайнерски сватбени букети

Разгледайте нашата сватбена галерия от булчински букети, сватбени украси, булчински украси за кола, украси за булчинска маса, бутониери, сватбени арки, за да се убедите във възможностите на нашия екип да направи от Вашата сватба едно приказно събитие!

Свържете се с нас за да обсъдим цялостната украса на Вашето сватбено тържество и ще Ви предложим най-добрата оферта!