Проститутка от Околовръстното: Всеки втори мъж иска да му бъркам в задника!

95
Добави коментар
stanjovy
stanjovy

 Екотът от бомбите в Челопечене заглъхва. Грохотът от посещението на Кондолиза Райс обаче се разнася из цялото Софийско поле. Конди пристига със собствените си бомби и с още по-бомбастичните си послания, предназначени само за политици.
Фамозните бомби на Конди са крият под сутиена й. Безвредни и за лично ползване. Бомбите на магистралните проститутки край София са опасни, но през миналата седмица бяха обезвредени от ченгетата. Това предизвика безпрецедентна секскриза на Околовръстното край столицата.

Според спецмълвата магистралните проститутки били събрани в няколко РПУ-та. Инструктирали ги и ги разпуснали да правят любов на воля – само да не е на Околовръстното, защото никой не знаел откъде ще мине и накъде ще кривне Конди.
Така ли иначе сексът, платен или не, забрани не признава и екипът ни удари джакпот с нарушителките.Т.е. с единствената нарушителка. Хората на народното издание се убедиха с очите си, че платената любов и мъжкият мерак са безкрайни като вселената.
След няколко обиколки колата ни се залепи зад опел с чужда регистрация и подозрително поведение.
Лимузината кара а с подозрително бавен ход, темето на шофьора постоянно се върти наляво-надясно. Отбива, намалява, поспира на определени места и бавно потегля отново.

Въпреки че Околовръстното се задъхва от коли, женското присъствие е нулево.

През сто-двеста метра стърчат ченгета, неподвижни като паметници. Оглеждат се не по-малко чевръсто от мераклията за секс.
Стотина метра по-надолу може би единствената магистрална проститутка-камикадзе показва иззад бодливи храсталаците бяло съблазнително бедро изпод къса и прозрачна поличка. Чужденецът реагира мигновено на секс-кастинга – набива спирачки и едва не чупи носа си в кормилото.
Жрицата на любовта прави знак и кривва вдясно, към един от черните пътища вдясно от магистралата. Натам е село Герман.
Екипът ни също отбива и продължава със СРС-такъмите си подир. Само след трийсетина метра, в отбита вляво тясна пътечка се мярва жълтият задник на колата. Наближаваме. Всички врати на опела са отворени широко. Откъм разтворената задна седалка нещо се клати и белее. Това пък е задникът на мераклията. Явно иностранецът нема нерви. Всички врати на колата са разтворени. Половината на автопортите опират в тревите. Чужденецът явно е бързак. Успяваме да щракнем фазата, в която стегнатото дупе на белогъзия чужденец потреперва от възбуда, членът му изплува от вагината и потъва надолу, бавно, но сигурно като кораба “Титаник”.

Фоторепортерът зарежда далекобойните си фотооръдия
 
и в комбина с храсталаците, които буквално бодат задните части на секстуриста, прави чудеса.
Обективът запечатва пълната програма – секс отпред и отзад, почивка, отново задна прашка и отново отпред. Духане, масажи и…животински стонове и викове сред пустошта.
Моментът на разплащането няма как да се заснеме. Може само да се гадае колко струва работата.
Пришълецът, ударил бинго напук на Кондолиза Райс, отпрашва, а ние се измъкваме от убежището и отправяме оферта към проститутката, на която тя не може да откаже. Качваме пода два и половина пъти за импровизирано интервю и сексдивата не устоява:

– Какъв беше клиентът ти?
– Грък. Късмет, работила съм в Гърция и им разбирам езика.
– Колко му взе?
– Аз съм гастрольорка от Дупница. При нас е по-скъпо. Просто използвах ситуацията. Сексът е 30 лева. Отпред, задна прашка, няма значение. Всъщност, аз ви усетих, но прецених, че ще изкарам нещо и от вас. Оня нищо не разбра.
– Видяхме, че му духаш? Колко е свирката?
– Двайсетачка. Но само духане. Има право да ме пипа по гърдите и нищо повече.
– А анален секс правиш ли?
– Не.
– Ако ти платят двойно?
– Не.
– Ако ти платят 500 или 1000 лева?
– Може да се замисля…
– Има ли извратеняци?
– Всякакви.
– Например? Какво искат?
– Всеки втори мъж е извратен. Всеки втори иска да му бъркаш в ануса, докато си върши работата.
– Не може да бъде! Ако е така, половината от мъжката част вече се е изпедерастила?!
– Не знам, бъркам на всеки втори с пръст в задника. Някои искат само да ги масажирам. Други искат да си навра целия пръст. Това е истината.
– Предполагаме, всичко това става с презерватив.
– Естествено.
– А най-големите откачалки какво искат?
– Мога да ви кажа, но не знам дали ще искате да го чуете. Карат ме да им пикая в устата им. Е!
– А те какво правят през това време?
– Мастурбират.
– Случаи, които трудно се вместват в познатите понятия за извратеност?
– На мен почти всичко ми е все едно, стига да си плаща. Имам клиент от Разлог, например. Пристигна един ден с кола. Слезе. Беше в бяла поличка. Представи се като Таня от София. Под поличката си криеше доста солиден мъжки атрибут. Бисексуален юнак.
– И какво стана?
– Вдигнах поличката, сложих му презерватив и му направих свирка. Само това. Нищо извратено.
Имам и клиент от Дупница. Идва с жена си, тя лично го води. Не са извратени. Просто жената е оперирана, изчистена е отпред и не може да прави секс.
– Как са тираджиите?
– С тираджии никога не правя секс.
– Защо?
– Повечето искат да го правят на голо. Аз вече десет години съм в занаята, но никога не съм го правила без презерватив. Имам колежки, които ги мързи дори да се наплюнчат отпред. Правят го на сухо. Презервативите се късат и…някои от жените не са между живите вече.
– Да оставим извратеняците – какви са нормалните ти клиенти?
– По правило са семейни. Почти няма напълно нормални. При самото празнене крещят като луди… Разбирам го донякъде… Но някои не само крещят, ами си скубят косите, дерат се където им падне до кръв. Като свършат, се търкалят по земята. Най-жалки са тия, дето те карат да се съблечеш чисто гола, гледат те и си правят чекия. Нещастници! Но на мен какво ми пука, плащат си.
– Днес заработи само от нас петдесетачка. От оня, гръка, ако се съди по тарифата ти, си взела не по-малко от 80 лева – отпред, отзад, свирка, масажи и т.н. Колко пари са за теб и колко са за твоя човек, сутеньора?
– А, за това не сме се разбрали да ме питате. Дължите ми още десет лева и край на интервюто. И внимавайте. Ако ми покажете лицето, ще си имате проблеми. Големи проблеми!

Един фоторепортаж на
Славей КОСТАДИНОВ
Боряна КАМЕНОВА
Иван СТЕФАНОВ