ГИПСОКАРТОН ЦЕНИ МОНТАЖ-ОКАЧЕНИ ТАВАНИ ОТ ГИПСОКАРТОН СОФИЯ СУХО СТРОИТЕЛСТВО

6
Добави коментар
gipso
gipso

 

ГИПСОКАРТОН СОФИЯ !ВСИЧКО ОТ ГИПСОКАРТОН! ГИПСОКАРТОН.СУХО СТРОИТЕЛСТВО С ГИПСОКАРТОН.ОКАЧЕНИ ТАВАНИ.
Oблицовка на стени,фигури, орнаменти, ниши, арки, всякакъв вид декоративни окачени тавани,изработени с ефектно скрито осветление. 
Ние от „ГИПСОКАРТОН СОФИЯ“ поддържаме високо качество за всеки индивидуален проект. Материалите с които работим са на световно ниво,което е гаранция за дългият живот на крайния продукт.
Предлаганите от нас решения не винаги са най-евтините на пазара,тъй като евтиния труд и материали неминуемо водят до компромиси с качеството.Ако търсите качествени решения, базирани на работа с хора, които имат широки познания и опит, ние от „ГИПСОКАРТОН СОФИЯ“ можем да ви помогнем.
Какво е Гипсокартон и как се използва в сухото строителство?
Гипсокартон това  е строителен материал,който се използва в интериора за облицовка на стени, тавани и изграждане на преградни стени.Гипсокартона се състои от два свързани листа специален картон, между които има гипсова сърцевина с армирани добавки за по-голяма здравина.Гипсокартона е абсолютно безвреден и екологичен,гипсокартона е направен от природни и нетоксични материали. Гипсокартона е дишащ строителен материал той отделя влагата без да я задържа в помещението това намалява риска от появата мухъл.
Гипсокартона е много популярен в сухото строителство за украсата на офиси и други помещения.С гипсокартон дизайнерите могат да създават уникални решения.От гипсокартон могат да получат не само гладки повърхности, но също така комплекси многоъгълни и овални арт фигури. Оцветени в различни цветове латекс, те изглеждат много атрактивни и са подходящи както за  жилищно, така и за офис пространство.
Окачен таван от  гипсокартон.