Меги Амиджинова събуди енергията си

1
Добави коментар
oldbul
oldbul

Волейболистката Маргарита Амиджинова и секси-бизнесдамата Христина Русева се подмладиха с няколко месеца само за час, докато събуждаха енергията си чрез уникална терапия в “Къща на здравето”.

“Една процедура “Събуждане на енергията” освен да те излекува и тонизира, може да те подмлади с до дво-три месеца, ако се прави редовно и продължително, жените започват да изглеждат 5-6 години по-млади”, сподели пред медии и гости домакинята Ана Митева, която единствена в България практикува уникалния метод. За да потвърди думите си нагледно тя бе поканила няколко свои пациенти. Една от дамите бе донесла своя снимка как е изглеждала преди лечението – с 10-15 кг. отгоре, по-възрастна и уморена. Сега тя е на 48 години, а изглеждаше на 38 с младежки вид и стройна фигура. “Понякога докато лекуваме едно нещо, енергията така се отприщва, че дори и гърдите на жените се увеличават, това не е нарочно и не е търсен ефект”, допълни г-жа Митева.

Двете участнички в последния сезон на Сървайвър 4 – Христина и Амиджинова все още се чувстваха физически и психически изтощени от битките, които се разиграха на Филипините и затова Ана Митева им даде няколко наставления как да овладеят енергийните ресурси на духа и тялото дори и когато са си в къщи.

Към тях се присъединиха и шампионът по културизъм Митьо Крика, както и още един герой от Сървайвър – Туджаров.