Регистрация на фирма в София

5
Добави коментар
petia182
petia182

Регистрация на фирма в София
 
„Регихелп” ООД предлага на клиентите си пълна гама от услуги по регистрация на фирма, промяна на вписани обстоятелства, заличаване и ликвидация на ЕТ, ЕООД, ООД, ЕАД и АД на изключително атрактивни цени. Предлагаме на нашите клиенти и услуги по регистрация по ЗДДС, публикуване на финансови отчети, изработка на фирмени печати и др.
Нашата цел е да бъдем в услуга на предприемачите, които стартират своя бизнес и на тези, които имат нужда от правна помощ след регистрацията, като им предложим качествено обслужване на най-ниските цени в гр. София! Ние сме екип от млади и амбициозни юристи с дългогодишен опит в регистрирането на търговски дружества и ще се радваме да ни се доверите!
ОФИСЪТ НИ СЕ НАМИРА В САМИЯ ЦЕНТЪР НА ГР. СОФИЯ – на ул. Хан Крум 9, вх.Б, между пл. Славейков и Попа, в непосредствена близост до офисите на 9 търговски банки и 5 нотариални кантори, което значително ускорява процеса на регистрация на фирма!
Крайни цени за регистрации на фирми

Услуга Хонорар + Държавни такси + Нотариални такси

Регистрация на ЕТ
219 лв

Регистрация на ООД / ЕООД със собственик българско физическо лице
359 лв

Регистрация на ООД / ЕООД със собственик българско юридическо лице
359 лв

Регистрация на ООД / ЕООД със собственик чуждестранно физическо лице
399 лв

Регистрация на ООД / ЕООД със собственик чуждестранно юридическо лице
599 лв

НОВО: За тези от Вас, които искат да спестят време, предлагаме да ви посетим във вашия офис или дом с предварително подготвените документи! Цената на тази услуга е само 40 лв. за територията на гр. София!

Популярни публикации за регистриране на фирми

Защо да НЕ регистрирате фирмата си сами
В днешно време, имайки в предвид финансовата и икономическа обстановка в Република България, всеки човек, нормално и естествено, гледа да спести разходи от извършването на определени услуги. Регистрацията на фирми НЕ е една от тях. С вписването в Търговски регистър на фирмата лицето става субект на българското търговско право и придобива качеството „търговец“. Ето защо правилното изготвяне на необходимите документи от специалист е своевременна гаранция за успешна регистрация на фирма.
Често, на практика, изготвянето на правилния и необходим набор от документи се оказва трудна задача пред неспециалистите. Убедете се сами защо това следва да се извърши от специалист …
още по темата >>

Начален капитал при регистрация на фирма
С промените в Търговския закон в сила от 01.01.2010 г. изискуемият минимален капитал за регистрация на ЕООД и ООД беше намален от 5000 лв. на 2 лв.
Това превърна правната форма дружество с ограничена отговорност в изключително атрактивен и достъпен за широк кръг предприемачи начин за правене на бизнес. Но дали регистрацията на фирма с 2 лв. капитал наистина е толкова добра идея?
още по темата >>

Срокове за регистрация на фирма
Много често в практиката се случва клиентите да поискат „експресна“ регистрация на фирма. Това е провокирано от различни по характер фактори – необходимо е да имат новорегистрирана фирма колкото е възможно по-скоро, за да сключат важен търговски договор, за да внесат стока или да направят вътрешнообщностно придобиване, за да продадат стока или услуга, за която имат предварителна уговорка с клиент и т.н.
още по темата >>