Тайната на Рони Коулман

31
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Световноизвестната реклама на анаболни стероиди Рони Коулман използва посещението си в България и разкри тайната на всичките си успехи. Всичко той успя да формулира в кратката но мъдро-многозначителна фраза \“Ми, пиеш 3 мастики и така.\“

 

Според думите му, това е най-краткият път към здраво тяло и изборни победи. Посвещението му в анасоновото братство преди години е извършил Бойко Борисов на семинар на тема \“Креатинът като средство за борба с пожарите\“. В знак на благодарност Рони дори се снима с гуруто си и тъй като само един Бойко в кадър никога не е достатъчен, той реши и да облече неговия лик.

 

Тайната си най-успелия пожарникар в България е споделил преди 2 години и с Барак Обама на кратка работна среща в известното вашингтонско заведние \“I came alone\“. След третата мастика там се родил и лозунга \“Yes we can\“. Така Обама и Борисов отговорили на Хилъри Клинтън, която попитала \“Абе пичове, ако взе\’ем още едно шише мастика, ше мо\’ем ли да го изпием\“.

 

Единственият, който досега е отрекъл тази теория, е президентът на Исландия. Според него, той и 3-мата му поданици отбелязвали смъртта на тримата национални герои на Исландия (на които за съжаление никой не помни имената), когато по стар исландски обичай решили да сипят малко мастика на земята. Резултатът бил неочакван дори за самия Бойко Борисов, който бил принуден да прибере плаща си и да не лети около земята за една седмица.

REDMAR