Интериорни врати

3
Добави коментар
Mydoors
Mydoors

Интериорните врати са основен елемент за постигане на стил и красиво излъчване на Вашия дом. Те създават неговия характер и са важен акцент в интериора. Подборът на интериорни врати е основен етап при построяването на нов дом или при неговото подновяване и реконструкция. Цената на хубавата, качествена врата се забравя с времето, а насладата от нейното безпроблемно ползване и красив външен вид остава за дълги години. Интериорните врати са още един елемент от обзавеждането, където всеки може да прояви собствения си вкус, практичност и изобретателност.

Вратите могат да бъдат изработени с напълно нестандартни размери на височина и ширина, в зависимост от индивидуалните потребности и изисквания на клиента. Можете да изберете Вашата врата сред разнообразни цветове, текстури, фрезовани елементи, дървесни декори от различни като качества и свойства материали, които да съобразите с Вашия интериор и стила, който искате да постигнете в дома си. Съвременните модели врати са повлияни от класически периоди в архитектурата, които имат и модерна интерпретация. Изпълнени са от устойчиви материали, предлагат се и врати с тотално новаторски дизайн и технологии.

Ето някои основни влияния, които са характерни за съвременния дизайн и конструкцията на интериорните врати:

• Всички интериорни врати, които ние изработваме, с изключение на изцяло масивните врати, са с конструкция от MDF – Medium Density Fiberboard, или плоскост от плътно слепени дървесни фибри, нишки; многопластови плочи от дървесни частици с висока плътност.

• Съставните компоненти, необходими за изработката на крилото на една врата, са рамка от масивна дървесина с широчина 6 см и дебелина 3&nbps;см, oкрайчваща цялото крило по дължина и ширина закрепени с плоскости от MDF и корпусна част, съставена от хартиен пълнеж тип „пчелна пита”.

• Касата на вратата е изцяло от масивна дървесина с повърхностно покритие от фурнир, ламинат и др. Касите могат да бъдат заоблени, изработени от суров MDF и прави – от масивна дървесина. Первазите са изработени от висококачествен MDF.

• Повърхността на вратите може да бъде гладка или релефна с изпъкнали или вдлъбнати декоративни елементи, в зависимост от използвания материал.

Натрупаният през годините опит в производството на врати наложи нови технологичните процеси и съвременни норми и изисквания за материалите и качеството на продукцията ни. Трислойно слепените профили, използвани за изработка на врати, са с якостни показатели, отговарящи на нормите за експлоатация в Европейския съюз.

Всички врати могат да бъдат остъклени, като при избора на остъкляване няма ограничения.