Турция призна за алпийска фирма Дъглас, но отрече да има отношение с анатемосаното куче Сидер

55
Добави коментар
nenovinite
nenovinite

Турция призна след дългогодишни оспорвания, че алпийска фирма \“Дъглас\“ наистина е турска. Това е част от компромисите, необходими на югоизточните ни съседи за подобряване на позициите на страната относно кандидатурата ѝ за членство в ЕС.

 

Големият политически натиск оказа влияние и обвинението, отправено преди около десетилетие чрез анонимни надписи из цяла София, най-после се оказа вярно – Алпийска фирма \“Дъглас\“ са турци. Турският министър Реджеп Ердоган отказа обаче да обясни, дали пълният надпис е верен и фирмата лъже, но обяви: \“Ахлак хептен баш така, пуйка джумбур анджак!\“, което нашият щатен преводач Маркиз дьо Хепи преведе: \“Може би това си е така, щом са за турците са познали.\“

 

Относно надписите по линията на автобус 94 \“СИДЕРЕ КУЧЕ АНАТЕМА\“ (без запетайки) от Анкара отказаха да излязат с конкретно становище, но неофициални източници споделиха, че европейската общественост просто проверява до каква степен Турция е готова на компромиси в полза на членството си в Съюза. Още повече, че надписът завършва с АНАТЕМА, а не ДЖИХАД, или пък поне СИКТИР.

 

Много от държавите в Европейския съюз предлагат различни начини за малтретиране на Турция, които пишат в общия си чат в skype. Не!Новините се докопаха до кратка извадка, която предоставят.

 

 

[20:29:47] kickasso: gydel vi po gyza

[20:29:53] kickasso: hlebarki

[20:30:10] Vladimir Vasilev: ami dosta

[20:30:13] Vladimir Vasilev: 7-8

[20:30:17] Vladimir Vasilev: tuka sme 4ma

[20:30:20] Vladimir Vasilev: 2ma kolegi

 

[20:29:47] Deutschland: Да ги накараме да запълнят Босфора с пясък, като изтъкнем, че така ще запазят екологичния баланс в Черно море.

[20:35:53] United Kingdom: Или да направят 300-метров мемориал на дюнера по наша инициатива, за да демонстрираме \“приемственост\“. Хахаха (рофл) (рофл)

[20:41:10] Eesti: Турция кои бяха, тия с вулканите?

[20:42:13] ^^BuLGaRia^^: ne we, tia s vulkanite sa Iceland (duh)

[20:58:17] Greece: Абе, пичове, да ви се намират 10 лева, че нещо я закъсах тия дни. Обещавам да ги върна!

[20:64:20] Norge:  Бе мене кой ме добави тука, само ми святкате. Разберете, че не ща!

 

 Norge напусна чата.

 

zhelyo