ЩОРИ Дограма Комарници от Производител

3
Добави коментар

Добре дошли

Фирма “Юнивърсъл Дизайн” развива успешна дейност с производство,дистрибуция, доставка и монтаж на всички видове ПВЦ и алуминиева дограма ,врати за баня, алуминиеви плъзгания, ремонт и реглаж на дограма, козирки ,външни и вътрешни щори, сенници, врати тип хармоника и мрежи против насекоми

( комарници ).

Предлагаме висококачествена продукция от водещи производители в бранша, съчетано с отлично обслужване на клиентите ни на изключително конкурентни цени.

Извършваме ремонт на всички видове ПВЦ и Алуминиеви дограми,както и гаранционен и извънгаранционен ремонт на всички видове щори.

Ние черпим от големия си опит в производството и монтажа на щори,сенници и комарници, за да ви предложим фантастична гама от продукти, които да изберете за своя дом или офис.

Наш основен принцип е да предоставяме на своите клиенти цялостни, качествени и оптимални техническо-икономически решения, да осигуряваме перфектно сервизно обслужване и съпътстващи услуги.

Всички продукти се изработват индивидуално според желаните от клиента размери, за да се гарантира перфектен монтаж.

Нашият богат асортимент, широките възможности за монтаж и многообразието от цветове и десени спомагат идеите ви да станат реалност.

Многообразието от модели, форми и цветове на щорите ,превъзходно допълват и открояват всеки интериор и екстериор.

Съобразявайки се с индивидуални изисквания или дадености, фирмата проектира нестандртни като размери, форми, цветове и функции слънцезащитни продукти.

Екипът ни, изграден от опитни специалисти извършва качествени монтажи, гаранционно и извън гаранционно обслужване в кратки срокове.

За повече информация и професионална консултация относно щори, дограма, комарници и врати хармоника моля обадете се на посочените телефони:

0897/ 839813

0876/ 100203

0888/ 044497

При подписан договор,консултирането и вземането на размери,са абсолютно безплатни!

Фирма “Юнивърсъл Дизайн” разполага с възможности за извършване на монтажи на територията на цялата страна и съседна Гърция.

При монтажи извън територията на София, пътя се заплаща допълнително.

Фирмата предлага и доставка с куриер до всяка точка от страната.

Нови продукти