Moon magazine » Blog Archive » Добрин от Биг Брадър близък до Алексей Петров

1
Добави коментар

Добрин от Биг Брадър близък до Алексей Петров

June 1st, 2010 Вилияна Филипова Posted in Uncategorized | No Comments »

Адвокатът Добрин Стефанов от Биг брадър Фемили бил лансиран от Алексей Петров в ДАНС. Именно Трактора бил човекът, който измъкнал юриста от съдебна отговорност заради лъжесвидетелстване по скандален казус. Оказва се, че бившата барета от ДАНС и Добрин Стефанов били доста гъсти, като Алексей Петров неведнъж спасявал кожата му. Един от случаите, в които Трактора е подал рамо на Добрин, бил по повод скандала с шефката на Варненския административен съд Анелия Цветкова. Припомняме, че съдийката бе задържана с откуп от 10 000 лв., предадени й от строителния бизнесмен Стефан Стефанов. Предприемачът е всъщност бащата на Добрин. Още тогава из медиите се заговори, че Анелия Цветкова и Стефанов са били дългогодишни любовници. След раздялата обаче бизнесменът решил да си отмъсти на съдийката и й устроил капан с откупа. В далаверата са замесени и двамата синове на Стефан Стефанов – Георги и… Добрин. Апропо, именно Анелия Цветкова съдействала за назначаването на Добрин в съда. Според запознати цялата афера с подкупа била скалъпена от бащата на Добрин, за което са му съдействали двамата му сина. В последствие брадърът е дал лъжливи показания в съда по делото, за да защити баща си. Стефан и Добрин Стефанови са щели да бъдат съдени за лъжесвидетелство – именно тогава се намесва Алексей Петров, който назначил адвоката в ДАНС. Трактора защитил сина и бащата, като заявил, че Стефанови били информатори на службите. Това била и причината екссъветникът на родното ФБР да вербува Добрин в Агенцията.
Запознати обаче твърдят, че всичко е било скалъпено, защото строителният предприемач бил замесен в незаконни поръчки, които извършвал за Трактора. Според тях Добрин дори не е истински адвокат, тъй като нямал нужната квалификация, а измамно се представял за такъв. Това не е единственият скандал, който се вихри около семейство Стефанови. По жълтите медии гръмна новината, че навремето Добрин е изнасилвал брутално и пребивал до смърт момичета. Същият слух се носи и по форумите, където близки и познати на Добрин потвърждават, че преди години той е бил разглезено богато синче, което си позволявало всичко. Интернет потребителка дори пише, че е една от жертвите на Добрин, като е била брутално изнасилена от него. Момичето твърди, че е завела дело срещу него, но той останал безнаказан.
Фенове на риалити шоуто чакат с нетърпение стюардесата Диана и адвокатът Добрин Стефанови да застанат пред детектора на лъжата, където да се разбере цялата истина за Добрин.

Tags: Алексей Петров, Биг Брадър, Биг Брадър Фемили, ДАНС, Добрин, лансиран, Фемили

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.

You can leave a response, or trackback from your own site.