Кафе машина с Android

3
Добави коментар
DigitalBG
DigitalBG

Кафето прави света да се върти. Ако няма кафе, никой от нас не би ставал от леглото сутрин. Така че има смисъл в това, че ние винаги търсим да подобрим кафе технологията.

 

Тази нова концепция на кафе машина е малко по-различна. И не сме сигурни, че наистина се подобряват много неща благодарение на нея. Интересна идея, но не и много полезна.

 

Върху кафе машината има вградена док станция за смартфон с Android. Явно телефонът има приложение, което ще пуска музика, когато той се постави в док станцията, така че да получите няколко мелодии със сутрешното кафе. Тя разполага и със скенер за QR-код, който чете баркода на опаковката кафе, за да възпроизвежда музика в тон с марката/типа кафе, съобщи slipperybrick.

 

Друга интересна функция на интересната концепция е способността и да препоръчва кафе според вашето настроение. Тя разпознава кой сте и какво харесвате благодарение на комуникацията с мобилното устройство. След тази операция автоматично се зарежда необходимата кафе капсула, за да направи деня ви по-лесен и по-приятен.

 

Ключови думи:
Android