Бунгала “Невена” в град Шабла Bulgarian

5
Добави коментар
rora
rora

За вашата спокойна почивка край морето ви предлагаме 4 бунгала с общо 7 стаи под наем на тиха улица в края на град Шабла, в близост до обновения парк на града. При нас може да съчетаете спокойствието и красотата на северно ни черноморие с всички удобства които може да намерите в малкото градче.

Всяка стая в бунгалата е самостоятелна и разполага с 2 единични и 1 допълнително легла, собствена баня/тоалетна, малък коридор и просторна веранда. Освен това в стаите ще намерите и климатик, хладилник и телевизор. Зад бунгалата са осигурени и няколко паркоместа за почиващите.

Просторната градина с дървени люлки и катерушки ще осигурят чудесно забавление за вашите деца, докато вие отпочивате в някое от двете барбекюта в двора. Всяко от тях е с
телевизор, печка за готвене и всичко необходимо за Вашата вечеря на открито. По време на зимния сезон барбекютата са закриват и се отопляват.

Бунгалата в комплект с някое от барбекютата предлагат отлична възможност за провеждане на семейно или бизнес събиране.

Цената за нощувка за сезон 2013 е 30 лв. на стая, ако се ползва
допълнително легло 36 лв на стая.
Отстъпка: От 01.09.13 – при реализиране на повече от 2 нощувки, цената е 25 лв на стая, 30 лв с допълнително легло.
За допълнителна информация и резервации се обадете на 0888 711 966 (Пламен) или на 0885 129 090 (Невяна) или пратете e-mail на [email protected]
Снимки от бунгала “Невена” в град Шабла

Kарта на разположението на бунгала “Невена” в град Шабла

[xmlgm {http://shabla.be/wp-content/news/nevena.kml} maptype=G_HYBRID_MAP;gpxview=all;zoom=15]