Целувка за Кристиано Роналдо

3
Добави коментар
mix
mix

Световното първенство по-футбол в Бразилия вече започна, но мачовете не са единствената притегателна сила за медиите. За някои по-интересни от случващото се на терена са мацките, които придават особен колорит на всеки един Мондиал. А битката за най-секси фенка на световното в Бразилия се очертава да бъде безмилостно жестока.

Призьорката в конкурса „Мис дупе“ 2013 Андреса Ураш вече излезе с едни гърди пред конкурентките си. Тя реши да свали всички дрехи и да изрисува тялото си, но за всеобща изненада „изневери“ на родината си и „облече“ фланелка на Португалия. Бодиартът е посветен на голямата звезда на тима Кристиано Роналдо, чийто №7 се мъдри между бомбите й.

За тези от вас, които не са в час с пикантните истории, Андреса преди време забърка CR7 в секс скандал. Преди около година тя се похвали през английския таблоид „Сън“, че е мачкала чаршафите с Роналдо преди мача на Реал Мадрид с Борусия Дортмунд в Шампионската лига през 2013-а.  По думите й португалският ас се добрал до номера на телефона й чрез общ приятел. Първоначално двамата си разменили няколко смс-а, след което разговорът между двамата се пренесъл в „Скайп“.

„Той беше обсебен от задните ми части. Беше невероятно. Тялото му е перфектно, като на гръцки бог. Не спираше с часове и не спираше да говори за задника ми“, разказа тя за секса с Роналдо. Той дори заведе дело за клевета срещу бразилската фурия, която според него просто искала да си направи реклама на негов гръб.

Самият футболист отрече категорично нейните твърдения, заявявайки, че въобще не познаса Андреса Ураш. ГАЛЕРИЯ СЪС СНИМКА НА ИЗРИСУВАНАТА АНДРЕСА УРАШ ВИЖТЕ ТУК!!!

ГАЛЕРИЯ С ОЩЕ СНИМКИ НА АНДРЕСА УРАШ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ ТУК!