Топ 5 естествени цици в България видяна 30553 52

13
Добави коментар

Опааа, сезонът на дините дойде! Нвсякъде около нас се мандахецат цици! Цици! ЦИЦИ!!! Щяхме да катастрофираме на няколко пъти, добре, че времето малко захладня, та се пооблекоха, че беше станало страшно… Но нямаме търпение пак да се започне!

bLIFE представи пет красавици, които не са лягали под ножа, за да увеличат гръдната си обиколка. Дини не им трябват, защото си имат, както казва Андреа в една известна реклама.
Първа по азбучен ред е:

Албена Петрова

Брутални! Огромни! Суууперсекси! Чернокоската от Силистра беше сервитьорка в „Хепи“ на столичната улица „Раковски“, а през лятото се подвизаваше в Слънчев бряг. Летеше с халбите, а вечер заедно с 4-5 колежки играеше танца на сервитьорките. Албена стана една от участничките в конкурса Плеймейт и се появи на страниците на „Плейбой“. Спечели с лекота титлата „Мис Плеймейт“ 2005. После се снима в риалити, стана тв-лице, а искала да навлезе и във фолка… Абе, ако пропуснем последното, си е направо идеална!

 

Венета Харизанова

Няма начин да не си я чувал! Нейните раздели и събирания с гаджето й се мъдреха във всеки жълтурски сайт, вестник, списание… Ами ако остане свободна? Не се надявай много. „Пред обектива съм най-щастлива. Затова и предпочитам да се снимам за списания. За ревюта – не ме търси“, признава Харизанова.

Когато тя изгря на корицата на българския „Плейбой“, броят на внезапните надървяния пред списанието скочи неимоверно, копеле! Неочаквано баща й я подкрепил. Казал: „Нали без това ходиш по прашки из плажовете. Сега ти е времето да се снимаш“. После всички списания поискаха да я снимат. Тя е единствената наша манекенка, която вдигна завесата на индустрията „Мис“, за да каже публично, че на един от европейските конкурси за красота е била подложена на сексуален тормоз. Както и другите участнички. Съобщи го първо във вестниците, а после излезе да спори по темата и в „Сблъсък“.

 

Мария от „Сблъсък“

Много е секси тази Мария. Половината от зрителите на „Сблъсък“ ставаха сутрин, за да видят нея. Много се кефехме на коментарите й, както и на въпросите, които задаваше на спорещите в предаването. Малко се съмняваме в естествеността на двете й анатомичности (имаме и ние инфо оттук-оттам, к’во?!), ама айде…

 

Райна Налджиева

Тя е „Мис България – Свят 2003“. Яви се и на конкурса „Мис Свят“ в Китай. Снима се за родния „Максим“ и отсече, че това са последните й голи снимки. За разлика от Харизанова, тя не се чувства комфортно да се разголва пред обектива. Учи за малко в НАТФИЗ. После взе, че се залюби с рапъра Румънеца, но за кратко. Дълги години, та и до днес, Райна играе народни танци в ансамбъл „Българе“. После се изкуши от телевизията. Стана водеща на предаването „В салона“ по ТВ-2 и сега то ангажира повечето й време. Дотолкова, че нямала кога да се занимава с мъже. Срамота!!!

 

Чери

Това невино дете на 19 години е българка, известна в Италия под кодовото име Чери. Преди няколко месеца медиите по Апенините я обявиха за най-новата порно-звезда на Италия, а също и за любимка на един от най-маститите продуценти и режисьори в този бранш. У нас не е много известна, но и това ще стане.

 

ФБ!!!