Съвети за безопасно шофиране от GLOBUL И GERMANOS – Pixel Media

1
Добави коментар

Съвети за безопасно шофиране от GLOBUL И GERMANOS

08 юли 2010, 11:28

Представители на двете компании разпространяват стикери и листовки като част от кампанията „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!”

Като част от съвместната си кампания „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!”, GLOBUL и GERMANOS разпространяват стикери и листовки със съвети за безопасно шофиране по централните кръстовища и булеварди на София, Пловдив, Варна и Бургас.

Листовките съдържат полезна информация за плюсовете от употребата на hands-free устройства, които помагат на шофьорите да бъдат по-концентрирани и внимателни на пътя.

Акцията се провежда за четвърта поредна година и има за цел да насърчи разумното шофиране и безопасната употреба на мобилни телефони зад волана.

Лице на кампанията е автомобилният състезател в GP2Series Владимир Арабаджиев, а основен партньор на инициативата е Пътна полиция – София.

Тази година националната кампания „Шофирай безопасно. Говори с hands-free!” стартира на 29 юни с откриващо събитие пред храм-паметника „Св. Александър Невски”, където Ясен Гуев, директор „Корпоративна политика” в GLOBUL, подари hands-free устройства на представителите на Отдел „Пътна полиция”, които присъстваха на събитието.

Кампанията за безопасно шофиране включва и специално търговско предложение – 20% отстъпка от всички Bluetooth hands-free устройства, закупени в периода 1 юли-15 август 2010 г. в магазините на GLOBUL и GERMANOS.

назад

предишна новина

следваща новина