Ицо Петрофф: Звездите на България са в кавички

9
Добави коментар
hydroxoow
hydroxoow

– Ицо, пак се разприказва за тайните на гей елита?

– Доста от разказите ми във втората книга за тайните на гей елита са предназначени за интелектуалния елит на България. Читателите ще научат подробности за живота на колоси в балетното и оперно изкуство, за звезди на родното ни кино. Аз много задълбочено и професионално съм подредил факти за творчеството на явления в културния ни живот като балерината Фео Мустакова, оперната дива Лили Берон и други известни българки, за които младото поколение не знае нищо.

Що се отнася до съвременните ни звезди, моля те сложи звезди в кавички, читателите ще научат скандални разкрития. За пример ще посоча манекенката Таня Илиева, която за кариера е готова да мине през огън и вода и през леглата на мъже и жени. В „Тайните на гей елита-2″ има интересна случка около убийството на Георги Илиев. Монах е видял в съня си убийството му и убиеца му. За Миро от „Каризма“ ще замълча, че голяма реклама му направихме с един ватман, който го възпял в стихове. Аз не съм толкова поетичен, затова разказвам за нещата от живота, такива каквито са! Не съм пропуснал да спомена и моята любимка Любка Кулезич.

 – За първата ти книга те обвиниха, че си писал само за покойници, които не могат да те опровергаят или потвърдят това, което си разказал за тях.

– Да, в първата книга отдадох значимата почит на големи имена в българската култура като Емил Димитров, Георги Парцалев. Аз разказах най- интересните лични спомени от срещите с Емил Димитров, от разговорите ми с него. Едва ли има българин, който не знае, че Емил беше хомосексуалист или, че Парцалев беше открит гей, нещо което той никога не е крил.

 – Сякаш, за да опровергаеш твърдението си, че си писал за хора, които не са между нас, то в книгата ти „Тайните на гей елита- 2″ има пикантерии за действащи политици, много от тях споменаваш за първи път…

– Когато стана на 60 години ще напиша отделна книга,  само за политици гейове. В ‘Тайните на гей елита-2″ само съм вметнал имената на политици, които много са ме подразнили със самочувствие, правейки се на света вода ненапита. Ако някой нещо каже за тях те подскачат като ощипани девойки, само че аз знам много неща за много от тях. Нека почакат, да чукна 60 и тогава ще повдигна юрганчетата на доста от тях, макар че и в тази книга съм казал доста неща. Най- лесно е да нападаш и да обвиняваш. Нищо на този свят не остава скрито- покрито.

 Цялото интервю – прочетете в BLIfe.bg!