Цветелина Янева взривява България

3
Добави коментар
Iva_Blife
Iva_Blife

неделя, 25 юли 2010 г. 11:01 ч.

Цветелина Янева взривява публиката по площадите и стадионите в градовете, през които преминава Националното турне 2010 на телевизия Планета и музикална компания Пайнер.

Младата надежда на поп фолка Цвети Янева предизвиква екстаз у всички фенове на поп фолка, макар и все още да не е пуснала на пазара дебютния си албум. Певицата доказа, че може да бъде на една сцена с имена като Преслава, Галена и Емилия и да тежи на мястото си.

Цвети пее абсолютно на живо на концертите, което беше и нейното най-голямо притеснение. Тя сподели малко преди старта на шоуто, че под влияние на емоцията може и да не изпълни песните си безупречно и това я тормози. Всъщност обаче Цвети се справя блестящо и показа във всеки от 5-е града до момента, че може да пее.

Това е и най-силният й коз, защото изпълнителката на „Празна стая“ не се е подготвила с шоу в стил Lady GaGa и то съвсем целенасочено. „Като за първа поява на тази сцена смятам, че най-добре е да си изпълня песните добре и да забавлявам хората“, откровена е певицата.

Потърсихме отговор как се справя дебютантката на турнето не от кого да е, а от Преслава. „Много добре, справя се момичето много добре.Някой кавзат, че била напред с парите, но какво от това, какво лошо има – пее момичето и хората й се радват“, категорична е неколкократната носителка на титлата Певица на годината.

Най-новата песен на Цвети „За контакти“, чийто автор е хитмейкърът Costi, разби класациите. По дискотеките хората се забавляват, пеейки „Хайде, близо, близо, моля те, по-близо….“. А на стадионите феновете заливат Цвети с вълна от викове и бисове.

Нападките срещу младата певица се оказа повече от несъстоятелни, защото най-тежкият арбитър се изказа – публиката на турнето обожава Цветелина Янева и това е факт, който никой няма и не може да промени.

А за да ви повдигнем настроението, ще ви оставим с Цвети  и най-новото й видео „За контакти“.