Lady B пусна език на Таня Боева!

65
Добави коментар
Iva_Blife
Iva_Blife

неделя, 25 юли 2010 г. 17:38 ч.

снимки: BLife.bg

На участието на двете утвърдени имена се събраха много млади таланти, които са в началото на творческия си път. В събота вечер нашумелите изпълнителки обявиха двубои на умората и песимизма на гостите в столичен клуб. Сами можете да видите кой победи.

Голям шум се вдигна в малките часове на нощта. Забавата стартира със серия от хитове на Таня Боева. Певицата беше подбрала предизвикателна черна рокля, която не разрешеваше на мъжките погледи да се отместят от нея. Изпълнителката зарадва посетителите на заведението с много свои хитове и с няколко утвърдени сръбски шлагера от репертоара на Драгана Миркович, Индира Радич и др.

Градусът на настроението достигна своята критична точка, когато на сцената се качи изкусителната Lady B, за да с Таня Боева изпеят съвместните им парчета „Луди по рождение“ и „За доброто старо време“. Но не си мислете, че с това купонът приключи.

Във втората част на съвместното им участие дуетните половинки провокираха публиката като демонстрираха близост между себе си. Те успяха да атакуват по всички фронтове умората и лошото настроение на някои от посетителите.Сред посетителите на клуба зоркото око на BLife разпозна младия дизайнер Николай Божилов – най-младият носител на престижната статуетка „Златна игла“. През април тази година Божилов беше награден лично от проф. Любомир Стойков, за невероятната колекция, която представи по време на Международния монден форум в Русе. А още пред 2009г. заедно със своята приятелка той представи своята първа колекция „Аквариум“, която се продаваше по магазините.

 

 

 

 

Друг млад талант, който беше избрал партито на Таня Боева и Lady B, за да се позабавлява, е Поли Хубавенска – млада изпълнителка, която вече има две съвместни парчета с „Козел вувузел“ – млада формация от амбициозни хора с чувство за хумор, които с песните си възпяха топката на Световното в ЮАР и октопода Паул, който позна резултатите от всички мачове на Мондиала. Парчетата „Джабулани кючек“ и „Октопод ръченица“ покоряват интернет класациите! Поли пееше заедно с двете певици и черпеше опит от утвърдените имена, защото по пътя, който е избрала, скоро и нея това я чака!

През цялата вечер не спряха да се чуват възторжени поздрави за рождениците. Най-активна беше компанията на красавицата Йоана, която не спря да я поздравява…

По всичко личеше, че битката е безспорно спечелена – Таня Боева и Lady B срещу лошото настроение – 1:0.