Падни за двайсет лицеви опори

3
Добави коментар
oroto
oroto

Нейната религия е модата и ни най-малко се съмнявам в думите й, и след малко ще разберете защо, казвам това.
Името й е Аделина Цветкова, и няма нищо общо с Милен Цветков, ако съдите по общите фамилии, които имат.

Родена на 16.08.1990г. в град Враца и завършва езикова гимназия с профил „Немски език, Английски език и Информационни технологии“ през 2009г.
Малко по късно бързо набира скорост на модния подиум и става доста известна, като заснема много фотосесии за големи списания като „FHM“, „Номер 69″ и други.

Интересува се много от мода и учи за моден дизайн в Нов Български Университет.
Аделина Цветкова спортува почти всеки ден във фитнес залата и това, което ми направи изключително впечатление е, че набляга изключително много на силовата тренировка.

В Неделния брой на вестник „Труд“

„Падни за двайсет” – сигурно ви е познато, особено ако сте от тези, които са имали късмета да „избутат” казармата.
Но дори и да не сте от тях със сигурност ви звучи доста заповеднически и военно нали.
Да, но нали водим битка с мазнините. Така, че положението е сериозно!

Лицевите опори са едно от най-често използваните упражнения вкъщи редом с коремните преси, клякането и педалирането на велоергометъра.
Те не само са в редиците на най-използваните упражнения вкъщи или в немалка част от екшън филмите, но са и в редиците на едни от най-ефективните базови упражнения.
Базовите упражнения са тези с които ще изградим базата или основите на нашата фигура, и благодарение на тях ще имаме стабилни основи по нелеките пътеки към перфектната фигура.

Лицевите опори са комплексно упражнение, което натоварва гръдните мускули, трицепсите, раменете, гърба, коремните мускули.
Въпреки това обаче има две разновидности с които може да натоварим повече гърдите или повече трицепсите в зависимост от положението на ръцете при изпълнението.

При стандартните лицеви опори, натоварваме главно мускулите на гърдите, ръцете са разположени така, че наподобяват изпълнение на движението вдигане на щанга от хоризонтална лежанка или гирички, докато при лицевите опори за трицепси, движението наподобява вдигане на щанга или гирички от хоризонтален лег с тесен хват.

Тялото е напълно изправено през цялото време на изпълнението без никакви чупки и помощни движения като използване на коленете например, освен ако не ви е трудно.
И ако приемем, че аз съм вашият „Фитнес командир” то, „редник” падни за (3 до 6 серии) по двайсет(повторения) с почивка между сериите по 1,5 минутки за начало е добре!

И раз-два, раз-два, когато ти спортуваш и си вир вода пий повече вода.
Фитнес рубриката ми се излъчва с любезното съдействие на минерална вода „Банкя“.